Κομοτηνή: Δήθεν «αγοραστής» εξαπάτησε πωλητή

16.09.2021 / 12:28
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
apati_3-768x480_2

Στην αγγελία την οποία είχε αναρτήσει σε ιστοσελίδα του διαδικτύου ένας κάτοικος της Κομοτηνής για να πουλήσει ένα αγροτικό μηχάνημα, ανταποκρίθηκε την περασμένη Τρίτη ένας άγνωστος, ο οποίος επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του και συμφώνησαν στο αντίτιμο, όμως ζήτησε τους κωδικούς του τραπεζικού λογαριασμού του, με το πρόσχημα ότι θα κατέθετε τα χρήματα.

Ωστόσο, αντί για κατάθεση, έκανε… ανάληψη μεταφέροντας σε άλλον λογαριασμό το ποσό των 2.290 ευρώ! Όταν ο επίδοξος πωλητής διαπίστωσε ότι τα χρήματα είχαν κάνει φτερά, υπέβαλε καταγγελία στην Ασφάλεια Κομοτηνής που διερευνά την υπόθεση και σχημάτισε δικογραφία για απάτη μέσω διαδικτύου σε βάρος αγνώστου.

Θέλησε να πουλήσει βάρκα και του άδειασαν τον λογαριασμό

Άλλος ένας πολίτης από την Πάτρα που είχε αναρτήσει αγγελία για την πώληση μιας βάρκας σε ιστοσελίδα του διαδικτύου, εξαπατήθηκε από έναν επιτήδειο που επικοινώνησε μαζί του, συμφώνησαν στην τιμή και του ζήτησε τον αριθμό της χρεωστικής του κάρτας για να καταθέσει το ποσό. Όμως, μετέφερε το ποσό των 8.200 ευρώ σε τραπεζικούς λογαριασμούς τρίτων, για την ταυτοποίηση των οποίων διενεργούν πλέον έρευνα οι αστυνομικοί της Ασφαλείας.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα