Άρση μέτρων: Έρχεται άρση μέτρων για ωράριο και μουσική στην εστίαση

25.01.2022 / 20:35
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ka 4

Αντίστροφη μέτρηση για τις αποφάσεις αναφορικά με την άρση των μέτρων στην εστίαση με το περιορισμένο ωράριο και την απαγόρευση της μουσικής, καθώς την Τετάρτη συνεδριάζει η Επιτροπή των ειδικών.

Στη συνεδρίαση, θα τεθεί επί τάπητος η άρση των μέτρων στην εστίαση, η οποία βρίσκεται σε δύσκολη θέση και πλήττεται από τις γιορτές με το ωράριο και την απαγόρευση της μουσικής, αλλά και με το κλείσιμο που έφερε η αργία λόγω της κακοκαιρίας, καθώς κατέβασε «ρολά» ολοκληρωτικά, στα πλαίσια της γενικής αργίας σήμερα και αύριο, 25 και 26 Ιανουαρίου.

Οι περιοχές που δεν θα λειτουργήσουν καφετέριες, ταβέρνες και εστιατόρια είναι: Αττική, Εύβοια, Βοιωτία Κυκλάδες, Κρήτη, Σποράδες και Δωδεκάνησα καθώς κηρύσσονται σε κατάσταση ειδικής προστασίας.

Έτσι, οι επιχειρηματίες στρέφουν πλέον τις ελπίδες τους στη χαλάρωση των μέτρων μετά την κακοκαιρία και τις συνεχόμενες εβδομάδες οικονομικής «ασφυξίας» λόγω των μέτρων.

Από τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου, θεωρείται πολύ πιθανό να υπάρξει μερική άρση των μέτρων, με τη χαλάρωση να αφορά αρχικά την επιστροφή της μουσικής στην εστίαση, με το ωράριο που είναι τώρα έως τις 00:00 να πηγαίνει προς παράταση και να μην αλλάζει ακόμα.

 Τέλος, δεν αναμένεται να υπάρξουν αλλαγές στις εισηγήσεις της Επιτροπής, άρα και τις αποφάσεις της κυβέρνησης, για την επιστροφή των όρθιων στα μαγαζιά.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα