Άρχισαν οι δηλώσεις συμμετοχής για το Carnival Fashion street show

19.02.2024 / 14:50
2

Άρχισαν σήμερα (19 Φεβρουαρίου) και θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 1 Μαρτίου οι δηλώσεις συμμετοχής για το Carnival Fashion street show που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Μαρτίου 2024 και το Σάββατο  9 Μαρτίου και ώρες 11.00 π.μ. έως 2.00μ. τον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου από Αγ. Νικολάου μέχρι Γούναρη.

Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους, το όνομά τους και ένα κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας τους στέλνοντας mail στο info@carnivalpatras.gr υπόψιν κας Σοφίας Μαραχώρη.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2610 361750 (κα Σοφία Μαραχώρη).

Οι συμμετέχοντες καλούνται να φτιάξουν το δικό τους ξεχωριστό look, με ιδιαίτερο στυλ και έμπνευση. Να δημιουργήσουν μοναδικές εμφανίσεις με φαντασία, έντονα χρώματα και πρωτότυπα outfits με mix & match τολμηρούς συνδυασμούς…περίτεχνα κοστούμια, δαντέλες, τούλια βινύλ, εντυπωσιακά καπέλα, γυαλιά, φτερά, μάσκες, αξεσουάρ κ.α.

Θέλουμε οι δρόμοι της πρωτεύουσας του Καρναβαλιού, να βάψουν το feed του Ιnstagram και το tik tok, με τα πιο αναπάντεχα, πρωτότυπα και εκκεντρικά Carnival Fashion forward looks, αποδεικνύοντας πως οι πασαρέλες του δρόμου, είναι αυτές που δημιουργούν τα Carnival trends.

Οι συμμετέχοντες ας βάλουν λοιπόν όλη τη θετική τους ενέργεια,

γιατί αυτό είναι το πρώτο συστατικό

για ένα επιτυχημένο κι εντυπωσιακό

Carnival Fashion Icon!!!

Η Κριτική Επιτροπή του Πατρινού Καρναβαλιού 2024 που διοργανώνει την εκδήλωση, θα απονείμει τρία βραβεία.

Χορηγοί επικοινωνίας

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα