Αποκάλυψη για τη τραγωδία στον Πειραιά: Δεν κατέγραφαν οι κάμερες του πλοίου (βίντεο)

11.09.2023 / 18:39
ga 3


O Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης του «Βήματος» & των «Νέων» προχώρησε σε μία νέα αποκάλυψη για το πλοίο Blue Horizon όπου έχασε τη ζωή του ο 36χρονος Αντώνης από το πλήρωμα.

Μιλώντας στο LIVE NEWS o αστυνομικός συντάκτης του «Βήματος» & των «Νέων», Βασίλης Λαμπρόπουλος είπε πως ο ύπαρχος λέει ψέματα στην επικοινωνία καθώς αρχικά είπε ‘’άνθρωπος στη θάλασσα’’ και μετά ανέφερε πως ο Αντώνης έπεσε από τον καταπέλτη στη προσπάθειά του να πηδήξει από την προβλήτα προς τον καταπέλτη, κρύβοντας πως υπήρχε η εγκληματική ενέργεια από μέρους του.

Επιπλέον, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος ανέφερε πως ψέματα λένε και τα υπόλοιπα μέλη του πληρώματος ή απλώς δεν ειδοποιούν τον πλοίαρχο ενώ ένα μέλος του πληρώματος έρχεται σε επικοινωνία μαζί του.

Κανένας τους δεν αποκαλύπτει τι πραγματικά έγινε σε μία προσπάθεια να καλύψουν το περιστατικό  καθώς πίστευαν πως δεν υπήρχε βιντεοληπτικό υλικό, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο αστυνομικός συντάκτης.

Ψέματα όμως λέει και ο καπετάνιος, ο οποίος ισχυρίζεται πως είδε από τις κάμερες το συμβάν. Όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, το πλοίο είχε μεν κάμερες αλλά δεν κατέγραφαν.

Με βάση τη νομοθεσία, όπως είπε, δεν είναι υποχρεωτικό κάτι τέτοιο και λόγω μικρότερου κόστους δεν υπάρχει σύστημα καταγραφής. Η μετάδοση των καμερών είναι μόνο ζωντανή για εκείνη την ώρα.

Mega.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα