Αντώνης Κανάκης: «Αυτή την εβδομάδα είναι τα ψυχολογικά χτυπήματα τόσα πολλά»

10.03.2023 / 21:21
fa 11

“Αυτό το απίστευτο θράσος αποτελεί μια βία, σε ανθρώπινο επίπεδο, αδιανόητη” υπογράμμισε, σε έντονο ύφος, ο Αντώνης Κανάκης

Με το Ράδιο Αρβύλα ήρθε εκτάκτως ο Αντώνης Κανάκης μαζί με την τηλεοπτική του παρέα το βράδυ της Παρασκευής, αντί του νέου επεισοδίου του Βινυλίου, στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Ο παρουσιαστής θέλησε μάλιστα να εκφράσει, εκ νέου, την οργή και την αγανάκτηση για τα απόνερα που αφήνει η εθνική τραγωδία που σημειώθηκε στα Τέμπη βυθίζοντας στη θλίψη την κοινωνία.

Ειδικότερα, ο Αντώνης Κανάκης τόνισε χαρακτηριστικά πως «στην Γερμανία επειδή υπάρχει αξιοκρατία, δεν υπάρχει δηλαδή μόνο ιεραρχία και επετηρίδα, ένας νέος άνθρωπος αν έχει το περιερχόμενο, αν έχει τα προσόντα και αν έχει τις ικανότητες πάτα αμείβεται. Όχι οικονομικά, θέλω να πω πως αναγνωρίζεται. Στην Ελλάδα θα πρέπει να περιμένει, να περάσει από όλα τα κανάλια κομματοσκυλίασης για να οδηγηθεί εκεί που πρέπει να οδηγηθεί εάν έχει σχέση με το δημόσιο. Δηλαδή, εντάξει, είμαστε παιδιά…».

«Αυτή την εβδομάδα είναι τα χτυπήματα τα ψυχολογικά τόσα πολλά. Το ένα και το βασικότερο, βέβαια, είναι αυτό που συνέβη και έρχεται σε αυτό που συνέβη το θράσος όλων των ανθρώπων που είναι υπεύθυνοι για αυτό. Το θράσος τους, το τι βγαίνουν και λένε, το τι χυδαία βγαίνουν και λένε. Νομίζουν με το μυαλό τους ότι βρίσκονται σε ένα επικοινωνιακό παιχνίδι και θέλουν να κερδίσουν τις εντυπώσεις. Αυτό το απίστευτο θράσος τους, το οποίο αποτελεί μια βία σε ανθρώπινο επίπεδο αδιανόητη» πρόσθεσε, σε έντονο ύφος, ο Αντώνης Κανάκης στον αέρα του Ράδιο Αρβύλα τη νύχτα της Παρασκευής στον ΑΝΤ1.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα