Παρασκευή, 18.06.2021, 6:36 μμ

Αναστάτωση στο νοσοκομείο Αμαλιάδας – Χειρουργημένος ασθενής διαγνώστηκε με κορωνοϊό

09.12.2020 / 20:55
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
γκο 15

Συναγερμός έχει σημάνει από το πρωί της Τετάρτη στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας αλλά και στα ΤΕΠ στο Νοσοκομείο Πύργου καθώς χειρουργημένος ασθενής που δεν είχε κάνει τεστ διαγνώστηκε με κορονοϊό.

Σύμφωνα με το ilia.news ανάστατοι είναι στο νοσοκομείο Αμαλιάδας  χειρούργοι, αναισθησιολόγοι, τραυματιοφορείς, οδηγοί του ΕΚΑΒ, ΤΕΠ και όσοι ήρθαν σε επαφή με τον συγκεκριμένο ασθενή, ενώ το ίδιο ισχύει και στο Νοσοκομείο του Πύργου καθώς ο ασθενής «πέρασε» και από αυτό.

Ο ασθενής επισκέφθηκε τη Δευτέρα το Νοσοκομείο Αμαλιάδας με πόνους στην κοιλιακή χώρα καθώς εφημέρευε η Χειρουργική και στη συνέχεια στάλθηκε στο Νοσοκομείο του Πύργου για καρδιολογική εκτίμηση με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου στη συνέχεια να χειρουργηθεί. Η καρδιολογική εκτίμηση δεν έδειξε κάτι οπότε ο ασθενής έλαβε το «πράσινο φως» για να χειρουργηθεί.

Ο άντρας επέστρεψε στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας, εισήχθη κανονικά στο χειρουργείο όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση και μετά οδηγήθηκε κανονικά σε δωμάτιο του Νοσοκομείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilia.news o ασθενής δεν υποβλήθηκε σε τεστ κορονοϊού πριν το χειρουργείο αλλά χθες και σήμερα βγήκε θετικό.

Ο ασθενής στάλθηκε σήμερα, πάλι με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στην μονάδα Covid του Νοσοκομείου Πύργου ενώ το Νοσοκομείο της Αμαλιάδας βρίσκεται σε κατάσταση… πανικού!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου που ήρθε σε επαφή με τον ασθενή, θα τεθεί σε καραντίνα, ενώ θα γίνει απολύμανση τόσο στον χώρο των χειρουργείων όσο και στους υπόλοιπους χώρους.

Παράλληλα δεν αποκλείεται να κληθεί και κλιμάκι του ΕΟΔΥ για τον πληρέστερο έλεγχο της κατάστασης.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα