Αϊβαλής στον Max: «Μεγάλη η ανταπόκριση»

21.01.2023 / 14:30
004-2

«Καταγράφεται πολύ θετική ανταπόκριση από τους πατρινούς για την παράταξή μας και υπάρχει θέληση για αλλαγή, την οποία ο κόσμος βλέπει ότι εμείς μπορούμε να του την φέρουμε. Η ανταπόκριση μας έχει εντυπωσιάσει. Πρέπει η πόλη να μπει σε άλλους ρυθμούς», δήλωσε στον Max Fm 93,4 ο πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Δυτικής Ελλάδας και υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων με την παράταξη «Πάτρα Σπουδαία και Πάλι, Βασίλης Αϊβαλής.

«Προφανώς και δεν περιοριζόμαστε όσον αφορά τα κόμματα. Δεν περιμέναμε κανέναν να μας στηρίξει εξ αρχής, γι΄αυτό και ανακοίνωσα την υποψηφιότητά μου πριν ανακοινώσει προθέσεις το οποιοδήποτε κόμμα. Εκτός από την Κεντροαριστερά και από την πλευρά της ΝΔ, υπάρχουν πολλά στελέχη και ψηφοφόροι που μας έχουν αγκαλιάσει. Αυτό μας έχει χαροποιήσει γιατί βλέπουμε ότι δεν υπάρχει μονόπλευρη προσέγγιση. Αυτό επιδιώκουμε», πρόσθεσε.

Τέλος, σε σχέση με τη στελέχωση του ψηφοδελτίου του είπε πως ακόμη είναι αρκετά νωρίς για τις σχετικές διαδικασίες, όμως υπάρχει ενδιαφέρον από πολλούς γι αυτή την κοινή προσπάθεια.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα