Αίγιο: Βραδιά ποίηση προς τιμής της Πόλας Γιαννακοπούλου – Βακιρλή

25.06.2022 / 10:36
BAKIRLH-POLA-780x473

Βραδιά ποίησης προς τιμήν της φιλολόγου – ποιήτριας Πόλας Γιαννακοπούλου-Βακιρλή, υπό την αιγίδα της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α., θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Ιουνίου 2022 στις 7.30 μ.μ. στο Πολύκεντρο Συνεδριακό Κέντρο στη Μυρτιά Αιγίου.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει παρουσίαση της τελευταίας ποιητικής συλλογής με τίτλο «Τα κατά συνθήκην και μη». Την ανάλυση των ποιημάτων θα κάνει η ίδια η ποιήτρια και ο φιλόλογος κ. Κώστας Σταύρου. Ποιήματα θα απαγγείλουν τρεις προσκεκλημένοι ενώ την βραδιά θα «ντύσει» μουσικά η δασκάλα πιάνου και υπεύθυνη χορωδιών Μπέσσυ Νάσση καθώς και τα εξής παιδιά από την περιοχή που σπουδάζουν μουσική, Ευθύμιος Καρανικόλας (πιάνο), Καρβελά Ασημίνα (βιολί) και Αλέξανδρος Κοσμάς (πιάνο).

H Πόλα Γιαννακοπούλου-Βακιρλή γεννήθηκε στο Σύδνεϋ στην Αυστραλία, αλλά μεγάλωσε στην Ακράτα. Τελείωσε τη φιλολογία στη Φιλοσοφική Σχολή του ΕΚΠΑ. Δίδαξε σαν φιλόλογος στη μέση εκπαίδευση απ’ όπου και συνταξιοδοτήθηκε. Έχει εκδώσει πέντε ποιητικές συλλογές και είναι υπό έκδοση και η έκτη ποιητική συλλογή.  Είναι παντρεμένη κι έχει δυο γιους.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα