Άγριο bullying σε 8χρονο μαθητή – Ξέσπασμα από τον πατέρα του παιδιού (βίντεο)

07.12.2021 / 19:29
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
fa 1

Ο πατέρας του 8χρονου μαθητή ξεσπά. Μετά από υπομονή δύο χρόνων, όπως καταγγέλλει στο LIVE NEWS, αποφάσισε να μιλήσει δημόσια και να καταθέσει μηνύσεις για τα όσα περνάει το παιδί του μέσα στο σχολείο Ένας μαθητής της Γ’ Δημοτικού βλέπει εφιάλτες λόγω του bullying που δέχεται από τρεις συμμαθητές του.

Το ποτήρι της υπομονής του ξεχείλισε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής. Όταν ο γιος του στο σπίτι του παραπονέθηκε για έντονους πόνους στα νεφρά από τα χτυπήματα που είχε δεχθεί στο σχολείο.

Ο πατέρας του παιδιού καταγγέλλει πως τόσο η διεύθυνση του σχολείου όσο και τα στελέχη της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης που μίλησαν μαζί του άφησαν το πρόβλημα να σέρνεται.

Το μαρτύριο του παιδιού ξεκίνησε στην Α’ Δημοτικού. Τότε σύμφωνα με τον πατέρα του στοχοποιήθηκε από τρεις συμμαθητές του και το bullying έγινε συστηματικό.

Ο διευθυντής του δημοτικού στη Μεταμόρφωση δεν κατάφερε να λύσει το πρόβλημα. Φώναξε τους γονείς των τριών μαθητών, έκανε και ο ίδιος συστάσεις στα παιδιά αλλά το bullying συνέχισε να υφίσταται.

Οι μέρες που ο 8χρονος επέστρεφε σπίτι χτυπημένος γίνονταν όλο και περισσότερες με το πέρασμα του χρόνου.

Το παιδί σταδιακά άλλαξε συμπεριφορά, κλείστηκε στον εαυτό του και η όρεξη για το σχολείο άρχισε να χάνεται. Με τις μηνύσεις του ο πατέρας που στρέφεται κατά του διευθυντή του σχολείου, των γονέων των τριών μαθητών και ενός στελέχους της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Βόρειου Τομέα Αθηνών, ζητάει την προστασία του παιδιού του. Οι νέες καταγγελίες για bullying έρχονται να πλαισιώσουν μια σειρά από άλλες ανάλογες το τελευταίο διάστημα σε σχολεία ολόκληρης της χώρας. Με τις περιγραφές να προβληματίζουν όλο και περισσότερο.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα