Είναι πιστή Χριστιανή & πορνοστάρ! “Είναι ο τρόπος μου να υπηρετώ τον Θεό”

26.04.2023 / 8:22
Courtney_Tillia-1

Μια πρώην δασκάλα που παράτησε τη δουλειά της για να γίνει πορνοστάρ ισχυρίζεται ότι «ο Θεός της είπε να το κάνει». Η Courtney Tillia, μεγάλωσε σε ένα θρησκευτικό σπίτι και κάνει καριέρα στο OnlyFans, αν και παλαιότερα ήταν δασκάλα! Η Courtney έγινε δασκάλα σε καθολικό σχολείο, αλλά ποτέ δεν ήταν πραγματικά ευτυχισμένη στη χαμηλά αμειβόμενη καριέρα της.

Τελικά, η 36χρονη από το Λος Άντζελες, αντάλλαξε τα σχολικά βιβλία με μια καριέρα στη βιομηχανία ψυχαγωγίας ενηλίκων με την ενθάρρυνση του συζύγου της Nick Tillia. Αλλά ο σύζυγός της δεν ήταν ο μόνος που την έπεισε να ακολουθήσει το… μονοπάτι αυτό: ‘Οπως ισχυρίζεται και ο ίδιος ο Θεός είχε λόγο σε αυτό.

Μιλώντας στην Daily Star, η Courtney είπε: “Πριν εγκαταλείψω τη διδασκαλία, ένιωθα πολύ αποκομμένη από τον εαυτό μου και τον Θεό! Δεν ήξερα ποιος ήταν ο σκοπός της ζωής μου ή πώς προοριζόμουν να βοηθήσω τους άλλους. Όταν άρχισα να συνδέομαι με τον εαυτό μου και τον Θεό με διαφορετικό τρόπο από αυτόν που με είχαν διδάξει στην εκκλησία, συνέχισα να ακούω και να αισθάνομαι την ανάγκη για να βοηθήσω τις γυναίκες να απελευθερωθούν από τη σεξουαλική τους ντροπή.Το μήνυμα του Θεού ήταν πολύ σαφές: Είμαι εδώ για να γίνω ΠΟΡΝΟ ΣΤΑΡ. Αυτός είναι ο τρόπος που υπηρετώ”.

“Δείχνω στους άλλους ότι η ευχαρίστηση και η σεξουαλική μας έκφραση -ακόμη και στο πορνό- δεν έχουν σκοπό να έρχονται σε αντίθεση με τον Θεό ή να είναι κάτι ξεχωριστό από τον Θεό. Είναι ενωμένα με τον Θεό. Ζω τη ζωή μου ως παράδειγμα του να είμαι εντελώς ανοιχτή και να εκφράζομαι χωρίς συγγνώμη: όχι ενάντια στον Θεό, αλλά εντελώς μαζί του”, τονίζει.

Από τότε που παραιτήθηκε από τη δασκάλα της, η Tillia κερδίζει από 20.000 $ έως 100.000 $ κάθε μήνα από τους 18.000 πιστούς συνδρομητές της, και συχνά μοιράζεται συναρπαστικά κλιπ στο TikTok και το Instagram.

Σε όλη της την επιτυχία και τη φήμη της, η πρώην δασκάλα ισχυρίζεται ότι είναι πιο συνδεδεμένη με την πίστη της από ποτέ – παρά τα όσα λένε οι άνθρωποι για την καριέρα της.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα