Ρένα Βλαχοπούλου: Πέθανε και ο τελευταίος αδερφός της, Σπύρος Βλαχόπουλος σε ηλικία 94 ετών

26.04.2023 / 8:32
rena1

Κοντά στην πολυαγαπημένη του αδελφή, Ρένα Βλαχοπούλου βρίσκεται από την Μεγάλη Πέμπτη ο Σπύρος Βλαχόπουλος. Ο λόγος για το τελευταίο από τα αδέλφια της μεγάλης μας ηθοποιού.

Σε ηλικία 94 έφυγε από τη ζωή ο Σπύρος Βλαχόπουλος, κρατώντας στην αγκαλιά του μια οικογενειακή φωτογραφία, δείχνοντας πόσο μεγάλη αγάπη είχε στα αδέλφια του.

«Είναι αλήθεια, ο μπαμπάς μου «έφυγε» τη Μεγάλη Πέμπτη μέσα στο γηροκομείο όπου τον είχαμε τους τελευταίους μήνες. Είχε πλήρη διαύγεια, μας έλεγε ιστορίες και με την θεία μου, την Ρένα και γενικά «έφυγε» ευτυχισμένος αν και είχε αρκετά προβλήματα υγείας» δηλώνει η κόρη του Σπύρου Βλαχόπουλου στον δημοσιογράφο Νίκο Νικόλιζα και την εφημερίδα Espresso.

«Είμαι ευτυχισμένη που ο μπαμπάς μου θυμόταν τα πάντα μέχρι την τελευταία στιγμή. Και είμαι υπερήφανη που με βάπτισε η θεία Ρένα και φέρω το όνομα της» συμπληρώνει, επίσης, η Ρένα Βλαχοπούλου. Σε παλαιότερη του συνέντευξη στην ίδια εφημερίδα, ο αείμνηστος Σπύρος Βλαχόπουλος είχε σημειώσει μεταξύ άλλων πως «για εμάς η Ρένα υπήρξε και μάνα και πατέρας μαζί. Εκείνη μας βοήθησε να ορθοποδήσουμε και να σπουδάσουμε […] Καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει στη ζωή του. Η αδελφή μου δεν επιθυμούσε να αποκτήσει παιδιά. Είχε περιπέτειες στο να αποκτήσει παιδί».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα