Από το «VOICE» στην Πάτρα η Εύη Κουλκουνίνη : «Έρχονται ωραία και μαγικά»

03.12.2022 / 12:15
EVI 1

ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΜΠΑΛΑΦΟΥΤH

mimibalafouti@gmail.com

Κέρδισε τους τηλεθεατές του «The Voice» όπου την πρωτοείδαμε, όμως πλέον έχει κατακτήσει και τις καρδιές του πατρινού κοινού, το οποίο την απολαμβάνει σε γνωστό νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται. Εξαιρετική ερμηνεύτρια, με μαγική φωνή, έχει ήδη κυκλοφορήσει το δικό της τραγούδι «Να μη φοβάσαι». Η 22χρονη Εύη παράλληλα με το πάθος της που είναι το τραγούδι, σπουδάζει νοσηλευτική και πέρα από τη φωνή της αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει είναι το ήθος της. Ας γνωρίσουμε καλύτερα την Εύη Κουλκουβίνη.

Θεωρείς ότι το «The voice» σε βοήθησε στο ξεκίνημά σου;

Η αλήθεια είναι ότι ήταν πολύ δυνατή εμπειρία και με βοήθησε έμμεσα. Στάθηκα τυχερή και ακολούθησε μια σειρά γεγονότων πολύ ευνοϊκών για την καριέρα μου. Έτσι στα 22 μου έχω αποκτήσει πολλές εμπειρίες και γνώσεις, κάτι για το οποίο νιώθω ευγνώμων. 

Η επαγγελματική ενασχόληση με το τραγούδι ήρθε εύκολα;

Η επαγγελματική ενασχόληση με οτιδήποτε είναι πολύ δύσκολη. Στην αρχή εννοείται με πολλά εμπόδια, θεωρώ όμως τον εαυτό μου πολύ τυχερό. Έτυχε να βρεθώ στο σωστό μέρος, τη σωστή στιγμή, με τους σωστούς ανθρώπους. Αρχικά αναφέρομαι στους γονείς μου. Έχω μια πολύ υποστηρικτική οικογένεια που με ώθησε και με βοήθησε στο να ασχοληθώ με αυτό που αγαπώ πραγματικά. Πέντε χρόνια που ασχολούμαι με το τραγούδι έχω γνωρίσει και έχω δίπλα μου ανθρώπους που θέλουν πραγματικά να με βοηθήσουν και ήδη το κάνουν όπως μπορούν. Τους είμαι ειλικρινά ευγνώμων. 

Πως συνδυάζονται σπουδές και τραγούδι;

Η αλήθεια είναι ότι είναι λίγο πιεστικό γιατί παλεύω να τα συνδυάσω και τα δυο. Στα πρώτα έτη ήταν κάπως πιο χαλαρά. Όσο περνάει ο καιρός όμως οι απαιτήσεις είναι περισσότερες. Ωστόσο επειδή δεν θέλω να αφήσω τις σπουδές μου γιατί με ενδιαφέρουν και αυτές, κάνω υπομονή μέχρι να πάρω το πτυχίο μου. Εάν έπρεπε να διαλέξω ανάμεσα στο τραγούδι και τη νοσηλευτική σε έναν κόσμο ιδανικό θα διάλεγα το τραγούδι με κλειστά τα μάτια. Είναι η αγάπη μου, το μεράκι μου, η ζωή μου. Ποτέ δεν ξέρεις όμως πως θα τα φέρει η ζωή. 

Από το «VOICE» στην Πάτρα η Εύη Κουλκουνίνη : «Έρχονται ωραία και μαγικά» 2

Πόσο σημαντική είναι η στήριξη από την οικογένεια;

Η στήριξη της οικογένειας σε αυτό το σκληρό χώρο που έχω επιλέξει είναι το Α και το Ω. Από πριν ασχοληθώ με το χώρο αυτό, έχουν φροντίσει να με μεγαλώσουν με σωστές αρχές έτσι ώστε να μπορώ να στέκομαι, να υπερασπίζομαι τον εαυτό μου εκεί που πρέπει, να έχω υπομονή και επιμονή. Με έχουν δυναμώσει. Η μαμά μου και ο μπαμπάς μου είναι και οι δυο τους πολύ δυναμικοί και καλοί άνθρωποι και νιώθω τυχερή και ευλογημένη που με έχουν μεγαλώσει και εμένα έτσι και είναι δίπλα μου σε αυτό που κάνω. Έτυχε να βρεθώ σε περίεργες και κακές καταστάσεις τις οποίες εάν δεν είχα αυτούς τους δυο δεν θα είχα αντέξει. Τους Ευχαριστώ για όλα. 

Πως αισθάνεσαι για την μεγάλη αγκαλιά του κοινού στο πρώτο σου τραγούδι «Να μη φοβάσαι»;

Όταν ετοιμάζαμε το «Να μη φοβάσαι» και μέχρι τη στιγμή που το έβγαλα ομολογώ ότι ήμουν πολύ φοβισμένη. Μόλις είδα ότι ο κόσμος το αγκάλιασε, και ακόμα το αγκαλιάζει, ένιωσα πολύ μεγάλη ανακούφιση. Είδα στήριξη από φίλους, γνωστούς, ακόμα και άτομα που δεν με ξέρουν και δεν τους ξέρω και ήταν πολύ συγκινητικό και τιμητικό για εμένα που το αγάπησαν και το αγκάλιασαν. 

Ποια στιγμή στην πορεία σου θεωρείς κομβική;

Κομβική για εμένα και την καριέρα μου θα μπορούσε να θεωρηθεί η στιγμή που τραγούδησα στην Αμερική. Στην αρχή ένιωθα κυριολεκτικά σαν τη μύγα μες στο γάλα. Πήγα μόνη μου, χωρίς να ξέρω κανέναν γιατί θεώρησα ότι ήταν καλή ευκαιρία να κάνω αυτό που αγαπώ στη νέα Υόρκη. Με δυνάμωσε αρκετά και μου έμαθε πολλά πράγματα και στον τρόπο αντίληψής μου σε καταστάσεις αλλά και στη μουσική. Που και που λέω ότι εκεί έκανα «τον στρατό μου». 

Εάν έπρεπε να διαλέξεις το ιδανικό μέρος, κοινό και τραγούδια;

Το ιδανικό μέρος να τραγουδώ θα ήταν ξεκάθαρα ένα μαγαζί σαν το Hotel Ermou,όχι επειδή λατρεύω τη Βίσση, καμία σχέση (χαχα). Είναι μοντέρνο και ξεφεύγει από την νοοτροπία τον μπουζουκιών. Όσον αφορά το ιδανικό κοινό, όταν βρεθείς σε ένα μέρος που αγαπάς και θες να εκφράζεσαι, αγαπάς και τον κάθε ένα που έρχεται εκεί να ακούσει, εσένα, την τέχνη σου, την μουσική σου. Όσον αφορά τα ιδανικά τραγούδια, θεωρούμαι λαϊκή τραγουδίστρια πλέον και η αλήθεια είναι ότι δεν έχω βρει ακόμα το απόλυτο στυλ τραγουδιών που θέλω να τραγουδάω. Έχω πολλές προτιμήσεις, λαϊκές, έντεχνες, ροκ.

Πως θα σχολίαζες τη φετινή σου παρουσία σε ένα σχήμα που ο κόσμος έχει αγαπήσει;

Φέτος είμαι σε ένα σχήμα που ο κόσμος έχει αγαπήσει από την πρώτη μέρα. Με άγχωσε λίγο στην αρχή, κάθε τι καινούριο με αγχώνει. Όταν είδα την αγκαλιά που μας έδειξε ο κόσμος πήρα πολύ μεγάλη χαρά γιατί εγώ, οι υπόλοιποι τραγουδιστές, ο μαέστρος μας, οι μουσικοί, τα παιδιά που εργάζονται εκεί προσπαθήσαμε όλοι μαζί να φτιάξουμε κάτι ζεστό για εσάς και ο χρόνος μέχρι στιγμής δείχνει ότι το καταφέραμε. Δεν επαναπαυόμαστε, προσπαθούμε κάθε νέα εβδομάδα για το καλύτερο και έρχονται πολλά ωραία και μαγικά πραγματάκια. 

Ποια θα ήταν η ιδανική πορεία;

Στα πλάνα μου είναι να έχω κάτι σταθερό από πίσω να με στηρίζει έτσι ώστε να χτίσω τα θεμέλια και τα σκαλάκια προκειμένου να φτάσω στον απώτερο σκοπό και την πραγματοποίηση του ονείρου της ζωής μου. Κοινό…αλλά θα ήθελα να τραγουδάω τα ιδανικά τραγούδια στο ιδανικό μέρος, στο ιδανικό κοινό. Όταν και αν γίνει ποτέ θα έχω ολοκληρωθεί μέσα μου.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα