Πάτρα: Χαμός ξανά στην πλατεία της Παντάνασσας – Η επέκταση του ωραρίου δεν αρκεί στους… κορωνοπαρτάκηδες

15.05.2021 / 13:26
ντα 41

Δεν έχουν τέλος τα κορωνοπάρτι στην πλατεία Παντάνασσας στην Πάτρα, αλλά και σε διάφορα άλλα μέρη της πόλης, όπου συγκεντρώνεται η νεολαία.

Το βράδυ της Παρασκευής, το πρώτο μετά την αύξηση του περιοριστικού ωραρίου από τις 11 στις 00.30 τα μεσάνυχτα, έγινε για ακόμα μία φορά ένας χαμός στην πλατεία κάτω από την Παντάνασσα της Πάτρας.

Από τις 00.30 και μετά, με το που έκλεισαν τα καταστήματα δεκάδες νεαροί συγκεντρώθηκαν στην πλατεία, δείχνοντας ότι η επέκταση του ωραρίου δεν τους αρκεί και ότι τα άναρχα κορωνοπάρτι θα συνεχιστούν.

Μάλιστα, στη συγκέντρωση που έγινε υπήρχε μουσική, αλκοόλ και περισσότερος κόσμος ίσως από ποτέ, αφού δεκάδες νεαροί το βράδυ της Παρασκευής, είχαν γεμίσει τα μαγαζιά, σε μία από τις νύχτες που παρατηρήθηκε μεγάλη κινητικότητα, με πατρινούς όλων των ηλικιών να κάνουν την έξοδο τους.

Ωστόσο, το πάρτι για τους νεαρούς της Παντάνασσας συνεχίστηκε μέχρι τα ξημερώματα, χωρίς αποστάσεις, χωρίς μάσκες και μέτρα, με τους κατοίκους της περιοχής να μην μπορούν να κλείσουν μάτι. Είναι χαρακτηριστικό ότι η πλατεία είχε γεμίσει από κάποια φάση και μετά, από τον κόσμο και το σκηνικό θύμιζε κάτι από καρναβάλι.

Και τι πιο ωραίο; Σε κάποια από τα βίντεο που ανέβηκαν ακούστηκε και αυτό: «Καραντινάκιδες πονάτε;» . Oι καραντινάκιδες λοιπόν και οι κορωνοπαρτάκηδες, με την εστίαση να είναι κάπου στη μέση και την αστυνομία να παρακολουθεί τα τεκταινόμενα χωρίς να επεμβαίνει , αλλά και τον κίνδυνο της διασποράς να καιροφυλακτεί, έχοντας στήσει καρτέρι…

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα