Πάτρα: Συγκλονισμένοι συγγενείς και φίλοι της Ευαγγελίας, που έβαλε τέλος της ζωή της στο νοσοκομείο Ρίου-Συγκινούν τα μηνύματα τους

06.04.2021 / 9:33
klama_ginaika

Η 67χρονη Ευαγγελία έβαλε τέλος στη ζωή της πηδώντας από τον τρίτο όροφο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στο Ρίο τα ξημερώματα της Δευτέρας. Η γυναίκα δεν νοσηλευόταν σε κάποια κλινική του νοσοκομείου. Όλα δείχνουν ότι πριν κάνει τη “βουτιά θανάτου” είχε αφήσει ένα ιδιόχειρο σημείωμα. Λακωνικά και μόνο με τρεις λέξεις που έγραψε με κεφαλαία γράμματα, η 67χρονη εξέφρασε την επιθυμία για τη διαδικασία της ταφής της, χωρίς ωστόσο να αναφέρεται στους λόγους που την οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα.

Η αυτόχειρας ήταν μητέρα τριών ενήλικων παιδιών.

Οι αρμόδιοι έχουν στην κατοχή τους το σημείωμα που άφησε και προσπαθούν να συλλέξουν οποιαδήποτε λεπτομέρεια μπορεί να φωτίσει τα αναπάντητα ερωτηματικά που άφησε για το τι την οδήγησε να βάλει τέλος στη ζωή της.
Στο μεταξύ συγκλονισμένοι είναι όσοι γνώριζαν την πρώην σύζυγο πατρινού επιχειρηματία και την «αποχαιρετούν» με συγκινητικά μηνύματα στο προφίλ της στο facebook:

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα