Μάρθα Καραγιάννη: Διαψεύδει δημοσιεύματα για την υγεία της – ΒΙΝΤΕΟ

03.11.2020 / 15:33
5fa15610875f6

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει είδηση που αναφέρεται σε ραγδαία επιδείνωση στην κατάσταση της υγείας της Μάρθας Καραγιάννη. Η θρυλική ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου διέψευσε το εν λόγω δημοσίευμα μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» του Star.

Η μεγάλη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου είπε χαρακτηριστικά: «Τι να απαντήσω τώρα στις βλακείες;», ενώ η Ζήνα Κουτσελίνη πρόσθεσε πως πριν από λίγο καιρό είχαν δειπνίσει μαζί σε εστιατόριο στο Κολωνάκι και η Καραγιάννη φαινόταν μια χαρά, υγιέστατη!

Η συγκάτοικος και κολλητή φίλη της Μάρθας Καραγιάννη, Ντόρα Δούμα, η οποία βρισκόταν δίπλα της την ώρα της τηλεφωνικής σύνδεσης με την εκπομπή θέλησε να προσθέσει: «Η Μάρθα είναι μια χαρά. Εν μέσω κορωνοϊού δεν μπορούμε να βγαίνουμε έξω στο δρόμο, για να βλέπουν ότι η Μάρθα είναι καλά. Εγώ ξέρω ότι οι δημοσιογράφοι, όταν έχουν μια πληροφορία το διασταυρώνουν. Ο δημοσιογράφος που αναπαρήγαγε αυτό το δημοσίευμα δεν πήρε τηλέφωνο και είπε ότι δεν το είχε. Το τηλέφωνο της Μάρθας Καραγιάννη το γνωρίζει όλη η Ελλάδα».

Τέλος, η Ντόρα Δούμα έκανε έκκληση να κατέβουν από το διαδίκτυο όλα τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι η Μάρθα Καραγιάννη δεν είναι καλά στην υγεία της, καθώς κάτι τέτοιο δεν ισχύει!

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα