Γεράσιμος Σκιαδαρέσης – Μπέσυ Μάλφα: Αποκάλυψαν τη συνταγή της επιτυχίας

03.11.2020 / 15:14
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
1100_fb27c7-scaled

Στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» του Νίκου Χατζηνικολάου φιλοξενήθηκαν ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και η σύζυγός του Μπέσυ Μάλφα. Το ζευγάρι ηθοποιών μίλησε για το θέατρο, την τηλεόραση και τις δίδυμες κόρες τους, που φέρνουν ανείπωτη ευτυχία στη ζωή τους. Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης αποκάλυψε άγνωστες ιστορίες για τον «Φατσέα» και αναφέρθηκε στα «φατσέικα», ενώ η Μπέσυ Μάλφα μίλησε για τις δύο μεγάλες αγάπες στη ζωής της. Μάλιστα η δημοφιλής ηθοποιός αποκάλυψε το αληθινό της όνομα.

Η Μπέσυ Μάλφα αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, τον λόγο που αναγκάστηκε στα φοιτητικά της χρόνια να αλλάξει το όνομά της. Το κανονικό της όνομα είναι Παναγιώτα Βασιλοπούλου, ενώ Μάλφα είναι το επίθετο της μητέρας της. «Είμαι το γένος Μάλφα. Έχω τελειώσει τρία πανεπιστήμια. Κρατική Σχολή Χορού, Θέατρο Τέχνης και Ωδείο Αθηνών. Όταν λοιπόν μπήκα στο θέατρο Τέχνης δούλευα ήδη, και σαν χορεύτρια και σαν τραγουδίστρια. Δεν επιτρεπόταν όμως να δουλεύουμε έξω. Οι μαθητές δουλεύαμε μέσα στο θέατρο. Η μόνη διέξοδος λοιπόν για να ζήσω ήταν το άλλο όνομα. Της μητέρας έξω από τη σχολή, του πατέρα μέσα. Τελικά έμεινε», αποκάλυψε.

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης μίλησε για τη σχέση με τον πατέρα του, με τον οποίο δεν είχε το δέσιμο που θα επιθυμούσε. Μάλιστα, πάντα σκεφτόταν ότι θα ήθελε να γίνει καλύτερος πατέρας από ότι ήταν ο δικός του. Είπε δε ότι η μητέρα του τον στήριζε πάντα. Με την Μπέσυ Μάλφα γνωρίστηκαν το 1993. Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι στην αρχή δεν ήθελε να παίξει τον «αντιπαθητικό» ρόλο του «Φατσέα», αλλά τον έπεισε η Μπέσυ Μάλφα. Μετά δέθηκε με τον ρόλο και τον βρήκε πιο συμπαθή, ενώ τα «φατσέικα» έγιναν αντικείμενο γλωσσολογικής μελέτης στο Πανεπιστήμιο.

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης – που είναι και Δημοτικός Σύμβουλος στα Σπάτα, μίλησε και για την παράσταση «Εκτός Ύλης» που ανέβηκε στη Βουλή των Ελλήνων και την φόρτιση που ένιωσε όταν βρέθηκε στον φυσικό χώρο για τον οποίο γράφτηκε το έργο. Η παράσταση «Εκτός Υλης ή Ο μονόλογος ενός καθ’ ομολογία παράλογου» του βραβευμένου συγγραφέα Κώστα Λεϊμονή σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνας Νικολαΐδη, παρουσιάστηκε στη Βουλή των Ελλήνων σε συνεργασία με τις δύο ερασιτεχνικές θεατρικές ομάδες της Βουλής υπό την καθοδήγηση του Μπάμπη Αρώνη. Την παράσταση παρακολούθησαν βουλευτές διαφόρων κομμάτων, συμπεριλαμβανομένου του Προέδρου της Βουλής, καθώς και εργαζόμενοι της Βουλής.

Πηγή: ethnos

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα