Σμύρνη μου αγαπημένη: Ξεκινούν τον Ιούνιο τα γυρίσματα της ταινίας

14.04.2021 / 23:43
ko 1

Σττη μεγάλη οθόνη μεταφέρεται η θεατρική παράσταση «Σμύρνη μου αγαπημένη» που ήταν για τρία χρόνια sold out και τα γυρίσματα ξεκινούν τον Ιούνιο.

H μεγάλη παραγωγή στόχο έχει να αποδώσει φόρο τιμής στα 100 χρόνια από την Καταστροφή της Σμύρνης.

«Όλοι εμείς στην Tanweer πιστεύουμε στην κουλτούρα της παρακολούθησης ταινιών στη μεγάλη οθόνη. Μας δίνει τη δυνατότητα να μοιραστούμε συναισθηματικές και συναρπαστικές στιγμές μεταξύ μας. Τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει αυτήν την καθηλωτική και μαγική εμπειρία. Έχουμε δεσμευτεί να παράγουμε αξιόλογες ελληνικές ταινίες και σειρές, που μιλούν στην καρδιά του κοινού» δηλώνει ο πρόεδρος και διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου Tanweer Τζόζεφ Σαμάν, με αφορμή την έναρξη παραγωγής της ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη».

«Μετά την εντυπωσιακή επιτυχία της ταινίας μας ”Ευτυχία”, αναλαμβάνουμε μια ακόμη πρόκληση και ξεκινάμε, με προϋπολογισμό 4,5 εκατ. ευρώ – έναν από τους υψηλότερους στην ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου, την παραγωγή της ταινίας ”Σμύρνη μου αγαπημένη”. Μαζί, με τη δημιουργό – λαμπερή πρωταγωνίστρια Μιμή Ντενίση και την επιδέξια ομάδα μας, έχουμε αποφασίσει να εργαστούμε εντατικά για ένα τόσο σημαντικό έργο, αφιερωμένο στη μνήμη των 100 χρόνων από την Καταστροφή της Σμύρνης» προσθέτει.

«Είμαστε βαθιά ευγνώμονες προς όλους τους συμπαραγωγούς και χορηγούς που συμμετέχουν ήδη στην παραγωγή καθώς, και σε όσους είναι έτοιμοι να μας ακολουθήσουν σ΄ αυτό το ταξίδι και να δημιουργήσουμε όλοι μαζί μια ταινία με ιδιαίτερη εθνική σημασία» τονίζει ο Τζόζεφ Σαμάν.

Η ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη», βασίζεται στο ομώνυμο θεατρικό έργο της Μιμής Ντενίσης, είναι μία υπερπαραγωγή υψηλών προδιαγραφών με διεθνές καστ που τιμά τον πολιτισμό της Ιωνίας.

Τα γυρίσματα της ταινίας θα πραγματοποιηθούν σε Μυτιλήνη, Δυτική Λέσβο, Αθήνα, Πειραιά, Φάληρο και Χίο.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα