Παρασκευή, 14.05.2021, 3:36 πμ

ΕΛΛΑΔΑ: Ανοδικά κινείται το Last Dance στα στοιχήματα!

14.04.2021 / 17:02
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
158885971_193233518835087_580062002414791127_n

Η ελληνική αποστολή συνεχίζει με σταθερά βήματα την προετοιμασία της ελληνικής συμμετοχής στον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Πέρα από τον επαγγελματισμό, τον οποίο διακρίνει τη φετινή συμμετοχή μας σε όλα τα επίπεδα, ένας ακόμα λόγος που μας επιτρέπει να αισιοδοξούμε για ένα πολύ καλό αποτέλεσμα τον ερχόμενο Μάιο στο Ρότερνταμ είναι η αντιμετώπιση που χρήζει η συμμετοχή μας από τους bookmakers.

Είσοδος στην πρώτη δεκάδα των στοιχημάτων
Το Last Dance, από την πρώτη μέρα που κυκλοφόρησε, απέσπασε πολύ καλές κριτικές οι οποίες και αντανακλάστηκαν στις στοιχηματικές αποδόσεις. Συγκεκριμένα, η χώρα μας ήταν συνεχώς στην πρώτη 15αδα των χωρών στις πιθανότητες για νίκη, ενώ τις τελευταίες δύο μέρες το Last Dance πλασάρεται στην πρώτη δεκάδα με συνεχώς αυξητικές τάσεις.

Τα πονταρίσματα που δέχτηκε η ελληνική συμμετοχή στα ανταλλακτήρια στοιχημάτων συμπαρέσυραν και τις αποδόσεις στις στοιχηματικές εταιρείες με τους bookmakers να αναθεωρούν προς το καλύτερο την απόδοση για νίκη της χώρας μας στη Eurovision 2021. Βέβαια, οι διαφορές από την 8η μέχρι και την 13η θέση είναι αρκετά μικρές.

Να τονίσουμε βέβαια πως είναι αρκετά νωρίς να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα και όλα μπορούν να ανατραπούν τις δύο εβδομάδες πριν το διαγωνισμό όταν και θα ξεκινήσουν οι πρόβες που θα μας δώσουν μια πιο αποκρυσταλλωμένη εικόνα της κατάστασης.

Αισιοδοξία στην ελληνική αποστολή
Σίγουρα στην ελληνική αποστολή επικρατεί αισιοδοξία μετά τις τελευταίες εξελίξεις, η οποία όμως δεν στέκεται στα στοιχήματα, καθώς πιστεύουν στο ταλέντο της Στεφανίας που μεταμορφώνεται πάνω στη σκηνή, πάντα υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του μετρ του είδους, Φωκά Ευαγγελινού.

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο δηλώσεις της ίδιας της Στεφανίας πως η σκηνική μας παρουσία στην Ahoy arena θα ξεχωρίζει, έχοντας σαν “κρυφό χαρτί” ένα στοιχείο του βίντεο κλιπ. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι το φως θα κυριαρχεί, όπως συμβαίνει σε μια χώρα όπως η Ελλάδα… Άλλωστε πάντα το φως νικάει το σκοτάδι και αυτό είναι το αισιόδοξο μήνυμα που θέλει να περάσει το τραγούδι μας.

Στα ελληνικά χρώματα τα online media της Eurovision στις 19 Απριλίου!
Παράλληλα, ετοιμάζονται για τη σωστή προετοιμασία και την προώθηση της συμμετοχής μας ενόψει και της 19ης Απριλίου, όταν και τα social media της Eurovision θα ντυθούν στα χρώματα της Ελλάδας.

Eκείνη τη μέρα, στα επίσημα κοινωνικά δίκτυα της Eurovision και στην ιστοσελίδα της θα πρωταγωνιστεί η 18χρονη τραγουδίστρια που εκπροσωπεί την Ελλάδα, καθώς και το τραγούδι «Last Dance».

Στο Tik Tok, στο Instagram, στο Twitter, στο Facebook και στο eurovision.tv, οι φαν του Διαγωνισμού όχι μόνο από την Ευρώπη αλλά και από όλο τον κόσμο θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν πιο προσωπικές λεπτομέρειες που δεν γνώριζαν για τη Stefania, να χορέψουν στο ρυθμό της ελληνικής συμμετοχής και να τα μοιραστούν όλα αυτά με τους φίλους τους στα social media.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα