Σαλμενίκο Αχαϊας: Η νύφη το ‘σκασε!

02.08.2020 / 11:30
nifh

Οι καλεσμένοι πήγαν κανονικά στην Εκκλησία για τον γάμο, αλλά το μυστήριο δεν έγινε ποτέ…!
Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη πριν από μερικές ημέρες στο ΣαλμενίκοΑχαΐας και ο λόγος της ακύρωσης του μυστηρίου οφείλεται στην επιλογή της νύφης να αφήσει σημείωμα στον γαμπρό μέσω του οποίου του γνωστοποιούσε οτι δεν επιθυμούσε να παντρευτεί μαζί του.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η γυναίκα η οποία ήταν αρραβωνιασμένη εδώ και καιρό με τον συγκεκριμένο άνδρα, αποφάσισε να τον εγκαταλείψει λίγες ώρες πριν από την τέλεση του γάμου, με αποτέλεσμα η οικογένειά του να μην προλάβει τα ειδοποιήσει τους προσκεκλημένους, οι περισσότεροι από τους οποίους έφτασαν στον Ναό, και εκεί διαπίστωσαν ότι ο γάμος είχε ματαιωθεί!
Αρχικά η πληροφορία που είχε δοθεί ήταν ότι ο γάμος ακυρώθηκε στην συνοικία των Μποζαϊτίκων στην Πάτρα, ωστόσο αργότερα διευκρινίστηκε ότι το μυστήριο επρόκειτο να γίνει στο ορεινό χωριό.
Δεν γνωρίζουμε τους λόγους που η νύφη άφησε μέχρι την τελευταία στιγμή… την υπόθεση του γάμου της «μετέωρη», ωστόσο και μόνο το γεγονός ότι προτίμησε να μην περάσει το κατώφλι της εκκλησίας στέλνοντας απλά ένα γράμμα… δείχνει ότι αισθανόταν ντροπή γι αυτό που θα συνέβαινε, όμως δεν μπορούσε να δεσμεύσει την ζωή της με έναν άνδρα που τελικά… δεν ήθελε!
Προφανώς ούτε καν τους δικούς της είχε ενημερώσει, πιθανόν μόνο στενά ή φιλικά της πρόσωπα με τα οποία θα είχε συζητήσει την απόφασή της… λίγες ώρες πριν την τέλεση του μυστηρίου. Όσο για την οικογένεια του γαμπρού; Κάποιοι έλεγαν… «πως θα ξεπλύνουμε τώρα την ντροπή!».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα