Σία Αναγνωστοπούλου: Στον αυτόματο πιλότο ένα χρόνο η κυβέρνηση

18.08.2020 / 6:44
sia_anagnostopoulou

Στον αυτόματο πιλότο τα άφησε όλα επί ένα χρόνο, η κυβέρνηση της ΝΔ υποστήριξε η βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Υπουργός, Σία Αναγνωστοπούλου ασκώντας δριμύτατη κριτική στην πολιτική αδράνειας που υιοθέτησε η κυβέρνηση στα ελληνοτουρκικά.

«Το ότι είναι αναθεωρητική η στάση της Τουρκίας το ξέρουμε. Το θέμα είναι τι κάνει η κυβέρνηση για να το αντιμετωπίσει» είπε μιλώντας στην ΕΡΤ η κυρία Αναγνωστοπούλου και πρόσθεσε ότι: «θα έπρεπε να ακολουθηθεί η γραμμή της προηγούμενης κυβέρνησης. Δεν αρκούν οι διαπιστώσεις με την Τουρκία. Με τις κυρώσεις η προηγούμενη κυβέρνηση είχε ανοίξει ένα δρόμο πολύ σημαντικό. Αφήσαμε τα πράγματα και δεν συμμετέχουν σε καμία σημαντική συνδιάσκεψη, ή συζήτηση και τώρα τρέχουμε πίσω από τα γεγονότα. Ελπίζω να αποκλιμακωθεί σύντομα η κατάσταση».

Όσο για την αντιμετώπιση της πανδημίας στη χώρα μας το τελευταίο διάστημα η κυρία Αναγνωστοπούλου αναρωτήθηκε σε ποια σοβαρή χώρα την ώρα που έχουμε αύξηση των κρουσμάτων και στις Κυκλάδες, έχουμε αύξηση της πληρότητας των πλοίων. Σε ποια σοβαρή χώρα όταν έχουμε δραματική αύξηση των κρουσμάτων –μπαίνουμε σε τριψήφιους αριθμούς καθημερινά- αυξάνουμε την πληρότητα που το 80% – 85% σημαίνει 110% όπως λένε οι πάντες. Καμία θωράκιση της χώρας και ανεξέλεγκτη κατάσταση με τον τουρισμό με αποτέλεσμα να έχουμε μία έξαρση της πανδημίας.

Επίσης δεν έχουν διατεθεί τα χρήματα που έπρεπε στους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα