Πάτρα: Ενόχλησε η στήριξη του Κώστα Πελετίδη στις καταλήψεις – Τι απαντά ο δήμαρχος Πατρέων

27.09.2020 / 8:56
peletidis-prosopo

Ενόχλησε η στήριξη του Κώστα Πελετίδη στις μαθητικές κινητοποιήσεις, για τη λήψη μέτρων κατά του κορωνοϊού στα σχολεία της Πάτρας.

Βουλευτές της ΝΔ και άλλοι κύκλοι, του «κούνησαν το δάκτυλο» για την προτροπή του, λέγοντας ότι «η θέση των μαθητών είναι στα σχολεία».

Μάλιστα, ο δήμαρχος Πατρέων κλήθηκε από δημοσιογράφους της ΕΡΤ, να απαντήσει εάν στηρίζει…τους αρνητές της μάσκας, υποστηρίζοντας τις καταλήψεις των μαθητών.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Πελετίδης, φιλοξενήθηκε την περασμένη Τρίτη σε πρωινή εκπομπή της Δημόσιας Τηλεόρασης και οι παρουσιαστές έφτασαν στο σημείο να τον «μαλώσουν», επειδή μίλησε στους μαθητές που είχαν κατέβει στους δρόμους και δεν φορούσαν μάσκα!

«Λάθος πόρτα χτυπάτε», ήταν η απάντηση του δημάρχου, ο οποίος, άλλωστε είναι και γιατρός, και παρά τις συνεχείς διακοπές, παρουσίασε τα πραγματικά προβλήματα, που δεν είναι η μάσκα (όλοι θυμόμαστε τον τραγέλαφο με τις μάσκες- γίγας, που μοιράστηκαν στους μαθητές),αλλά ο συνωστισμός των παιδιών στις τάξεις και η απουσία καθαριστριών.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα