Θεόδωρος Δούρος: Οι αποστάσεις του από την ανακοίνωση του ΠΕΑΚ για τους Μεσογειακούς

05.09.2020 / 10:24
Douros-thodoros

Σαφείς αποστάσεις πήρε ο Θεόδωρος Δούρος από όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση του ΠΕΑΚ για τη συμπλήρωση ενός έτους από τη διεξαγωγή στην Πάτρα των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων.
O αντιπρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής των Αγώνων, από τον Μάρτιο του 2019 έως και την ολοκλήρωσή τους δήλωσε σχετικά»: «Οφείλουμε να δούμε τα πράγματα όπως έχουν.Ένας από τους πρωτεργάτες της προσπάθειας ήταν ο Νάσος Νασόπουλος, που στελέχωσε πρώτος την ομάδα των επικεφαλής των Αγώνων. Είναι ο αφανής ήρωας όλων όσων
έγιναν.
Μπροστάρης στην προσπάθεια ανάληψης των Αγώνων, της κατάθεσης της υποψηφιότητας μέχρις ότου, στην ουσία, υποχρεώθηκε να αποχωρήσει. Δεν ήταν ο μόνος, ήταν ο πρώτος και χάρη σε πολλούς ακόμα μπήκαν τα γερά θεμέλια και οι βάσεις.
Πλην της τελευταίας Οργανωτικής που είχε θητεία ενός μηνός υπήρξαν ακόμα δύο με πολύμηνη θητεία, οι οποίες συνέβαλλαν καθοριστικά στην οργάνωση των Αγώνων. Γνωρίζοντας τα πράγματα εκ των έσω (καθώς συμμετείχα στις δύο τελευταίες Οργανωτικές, μία που είχε οριστεί από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και την επόμενη που ορίστηκε από την κυβέρνηση της ΝΔ) σας λέω πως ΟΛΟΙ βοήθησαν, ήταν συνολικό έργο. Σας το λέω με σιγουριά πως οι Αγώνες δεν έγιναν επειδή κάποιοι εργάστηκαν ένα μήνα, αλλά για δύο και πλέον χρόνια.
Είναι αδιανόητο να υποστηρίζει κανείς κάτι τέτοιο. Σαφώς και η τελευταία Επιτροπή σπρίνταρε στα τελευταία μέτρα, και λογικό είναι, μα η διοργάνωση των Αγώνων δεν ήταν κούρσα 100 μέτρων, αλλά μαραθώνιος! Είναι σαν να αποδίδει ένας επιτυχών στις Πανελλήνιες εξετάσεις την εισαγωγή του στο Πανεπιστήμιο, στο διάβασμα που έκανε τον τελευταίο μήνα κι όχι στην συνολική προσπάθεια τόσων ετών!
Είμαι υπερήφανος που συμμετείχα σε αυτήν την εξαιρετική προσπάθεια από τον Μάρτιο του 2019, που συνεργαστήκαμε με τόσους εθελοντές στους οποίους, επίσης χρωστάμε πολλά. Τέτοιες αστοχίες είναι προσβλητικές για όσους πρόσφεραν».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα