Η 20χρονη Μαρίνα από την Πάτρα στο «Bachelor» – ΦΩΤΟ

09.09.2020 / 7:02
Μαρινα

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος είναι ο πρώτος Έλληνας Bachelor!  20 γυναίκες που ξέρουν τι θέλουν, τον διεκδικούν σθεναρά, ενώ εκείνος ψάχνει τη γυναίκα των ονείρων του, εκείνη που θα του “κλέψει” το μυαλό, την καρδιά και θα τον κατακτήσει με τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα της. Ένα reality που μοιάζει με παραμύθι, μια συγκλονιστική εμπειρία αγάπης με κινηματογραφικά locations, και συναισθήματα που ξυπνούν σε κάθε ένα από τα ονειρεμένα ραντεβού.

Μέχρι την Πέμπτη που θα αποκαλυφθούν όλες οι γυναίκες που θα διεκδικήσουν την καρδιά του Bachelor στην πρεμιέρα του, έχουμε εξασφαλίσει αποκλειστικά τέσσερις από τις κοπέλες που θα πρωταγωνιστούν στο reality υπερπαραγωγή του Alpha.

Μια από τις τέσσερις καλλονές που θα διεκδικήσουν τον «Bachelor», είναι η Μαρίνα από την Πάτρα.

Η Μαρίνα είναι 20 ετών, κατάγεται από την Ιταλία και μένει μόνιμα στην Πάτρα. Σπουδάζει διοίκηση επιχειρήσεων ενώ εργάζεται κι ως μοντέλο. Αυτός είναι ο μόνος λόγος που πηγαινοέρχεται στην Αθήνα. Διαφορετικά δεν θα άφηνε ποτέ την Πάτρα και τις κολλητές της! Δεν έτυχε ποτέ να ερωτευτεί αληθινά μέχρι τώρα και ελπίζει να της συμβεί The Bachelor. Θεωρεί τον εαυτό της δύσκολο και επιλεκτικό. Δεν εκδηλώνει εύκολα τα συναισθήματα της και θέλει ο άντρας να κάνει πάντα το πρώτο βήμα. Ο ανταγωνισμός την τρομάζει γιατί χάνει εύκολα την ψυχραιμία της, γι αυτό και εύχεται οι κοπέλες που θα συγκατοικήσουν μαζί της στη βίλα να μην την φέρουν σε αυτό το σημείο.

Μαρινα

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα