Αίγιο: Ο κορωνοϊός «κατάπιε» πάλι τη Λευκή Νύχτα

08.08.2020 / 6:11
papadopoulos aigio

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες ο Εμπορικός Σύλλογος Αιγιάλειας αναγκάζεται να αναβάλει τη «Λευκή Νύχτα», λόγω έξαρσης του κορωνοϊού και των μέτρων της κυβέρνησης.
Παρότι αποσκοπούσε στην ανάκαμψη της αγοράς και σε μία νότα διαφυγής από τη δύσκολη καθημερινότητα, τόσο τον Απρίλιο όσο και τώρα, ενώ όλα ήταν έτοιμα και μέσα στην εβδομάδα οι διοργανωτές ανέμεναν το «πράσινο φως» για να ανακοινώσουν επίσημα την ημερομηνία της εκδήλωσης, δυστυχώς τούς πρόλαβαν οι εξελίξεις.
Μετά από πολύωρη συζήτηση αποφασίστηκε πως προέχει η υγεία εμπόρων και πολιτών, παρότι η γιορτή είχε προηγουμένως την έγκριση της Περιφέρειας και τη συνεργασία του Εργατικού Κέντρου και του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων, όπως και χορηγούς.«Μέσα στον Αύγουστο και ίσως και τον Σεπτέμβριο, αν όλα πάνε καλά, θα κάνουμε διάφορα μικρά δρώμενα, χάπενιγκς και ιβέντς, σε διαφορετικές κεντρικές οδούς, ώστε να τονωθεί το αγοραστικό ενδιαφέρον στην αγορά, χωρίς όμως να ρισκάρουμε την υγεία. Λευκές νύχτες θα έρθουν, αρκεί να παραμείνουμε υγιείς», δηλώνει ο πρόεδρος του συλλόγου Λάμπης Παπαδόπουλος.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα