Ζώγια Σεβαστιανού: Η ηθοποιός καταγγέλλει για σεξουαλική παρενόχληση τον «καθόλου συγχωρεμένο» Θύμιο Καρακατσάνη

29.01.2021 / 8:14
karakatsanis

Με μία καταγγελτική δημοσίευσή της στο Facebook, η ηθοποιός Ζώγια Σεβαστιανού αναφέρεται στις προσωπικές εμπειρίες παρενόχλησης που είχε από τον ηθοποιό – παραγωγό και σκηνοθέτη Νίκο Πιλάβιο, από τον αξέχαστο πρωταγωνιστή Θύμιο Καρακατσάνη, από τον σκηνοθέτη Γιώργη Χριστοφιλάκη καθώς και τις απειλές που είχε δεχτεί από τον παραγωγό Κωνσταντίνο Σκορδάλη.

Η ίδια γράφει στην ανάρτησή της:
«Ότι στο χώρο μας (όπως και σε πολλούς άλλους εργασιακούς χώρους) συνέβαινε και συμβαίνει από παρενόχληση έως κακοποίηση κάθε είδους, είναι γνωστό και κανείς μας δεν πέφτει απ’ τα σύννεφα.

Κι επειδή υποψιάζομαι ότι ο Κιμούλης πάει να γίνει ,όχι άδικα, το εξιλαστήριο θύμα, παραθέτω κάνα δυο ονοματάκια ακόμα, από τα οποία είχα προσωπική εμπειρία παρενόχλησης. Νίκος Πιλάβιος (ναι, ο συμπαθέστατος κυριούλης με τις εκπομπές για παιδιά}, Θύμιος Καρακατσάνης (καθόλου συγχωρεμένος), Γιώργης Χριστοφυλάκης (προοδευτικός σκηνοθέτης).

Απλώς τότε αυτή η κατάσταση θεωρούνταν κανονική στο χώρο και το μόνο που μπορούσες να κάνεις ήταν να απομακρυνθείς. Σίγουρα όχι να καταγγείλεις μια και το να “σου την πέσει” κάποιος στον εργασιακό χώρο δεν ήταν δα κι έγκλημα! Άσχετα αν αυτός ο κάποιος είχε την εξουσία του εργασιακού σου μέλλοντος και την εκμεταλλευόταν μέχρις εσχάτων.

Το να γίνει λοιπόν μια κίνηση να στιγματιστεί τουλάχιστον, αυτή η διεστραμμένη κανονικότητα, μόνο θετικά μπορώ να το δω. Και μπράβο στη #ΖεταΔουκα που το ξεκίνησε. Είναι πολύ σημαντικό να φοβηθούν. Και μόνο γι’ αυτό αξίζει!

Υ.Γ. Τροποποιώ την ανάρτηση για να προσθέσω και τις απειλές που μου έστειλε ο επιχειρηματίας Κωνσταντίνος Σκορδάλης, όταν απαίτησα τα δεδουλευμένα μου, οι οποίες (απειλές) υπάρχουν στο κινητό μου για όποιον αμφιβάλλει».

zogia

protothema.gr

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα