Παρασκευή, 24.09.2021, 6:33 μμ

Υπόθεση Φουρθιώτη: Μηνυτήρια αναφορά από συγκατηγορούμενο του παρουσιαστή για σηψαιμικό επεισόδιο μέσα στη φυλακή

28.06.2021 / 17:57
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
fourthiotis_diloseis

Στην κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς κατά παντός υπευθύνου προχώρησε ο ένας από τους δυο συγκατηγορούμενους του Μένιου Φουρθιώτη, ο οποίος μετά την απολογία του στο ανακριτή τον περασμένο Μάιο, είχε κριθεί προσωρινά κρατούμενος.

Όπως υποστηρίζει ο εν λόγω κατηγορούμενος, δια του δικηγόρου του Κων. Γώγου, στις φυλακές της Λάρισας όπου κρατείται «έπαθε σηψαιμικό επεισόδιο στο πόδι με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει να χάσει τη ζωή του αλλά και το άκρο του».

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο κ. Γώγος αναφέρει τα εξής για την κατάσταση για λογαριασμό του εντολέα του:

«Όπως είναι ήδη γνωστό η υπόθεση του εντολέα μου απασχόλησε την κοινή γνώμη πρόσφατα όταν και αφού απολογήθηκε κατά το στάδιο της κύριας ανάκρισης κρίθηκε προφυλακιστέος. Με το παρόν επιδιώκει να γνωστοποιήσει την κατάσταση την οποία και βιώνει στα Κ.Κ. Λάρισας. Συγκεκριμένα, ο εντολέας μου κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπαιτίου καθώς ενώ είναι κρατούμενος έπαθε σηψαιμικό επεισόδιο στο πόδι με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει να χάσει τη ζωή του αλλά και το άκρο του. Έχει ήδη υποστεί έξι (6) χειρουργεία και θα είναι μακρύς ο δρόμος της αποκατάστασης του άκρου του. Να υπενθυμίσουμε πως απόλυτη ευθύνη της υγείας και της διαβίωσης του κρατουμένου έχουν αποκλειστικά και μόνον τα όργανα σωφρονισμού του. Το Δικηγορικό Γραφείο Κωνσταντίνος Χ. Γώγος & Συνεργάτες ευελπιστεί η Δικαιοσύνη να επιληφθεί άμεσα της υποθέσεως αναζητώντας τις ποινικές ευθύνες σε όσους οδήγησαν τον κρατούμενο να κινδυνεύσει να χάσει το πόδι του εντός της φυλακής».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα