Υποψίες για απάτη σε έρανο για μικρό παιδί – Έρευνες και στην Πάτρα

17.11.2023 / 21:27
fa 6

Οι έρανοι ξεκινούν και τα χρήματα που συγκεντρώνονται στην Πάτρα, στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και σε άλλες περιοχές της χώρας αυξάνονται συνεχώς για τον μικρό Διονύση, που όπως έλεγε η μητέρα του, διαγνώστηκε με καρκίνο στο κεντρικό οπτικό νεύρο του ματιού του και έπρεπε να ταξιδέψει σε εξιδεικευμένο κέντρο της Γερμανίας για εγχείρηση.

Με τις αναρτήσεις ακόμα και σε μεγάλα ειδησεογραφικά site να διαδέχονται η μία την άλλη για την ευαισθητοποίηση του κόσμου και τον ΠΣΑΠ να ανακοινώνει πριν από περίπου ένα μήνα, ότι θα συνεισφέρει οικονομικά όσο και όπως μπορεί. Μέχρι και σποτάκι είχε δοθεί στη δημοσιότητα.

Το βίντεο τελείωνε με την εμφάνιση ενός τραπεζικού λογαριασμού στο όνομα της μητέρας, για καταθέσεις χρημάτων από όλους όσοι ήθελαν και μπορούσαν να βοηθήσουν.

Είναι όμως πράγματι έτσι τα πράγματα; Υπάρχει όντως ένα 4χρονο παιδί που κινδυνεύει από ένα σοβαρότατο πρόβλημα υγείας; Η μητέρα του που ζητάει βοήθεια λέει όλη την αλήθεια ή μήπως συμβαίνει κάτι άλλο που μένει να αποκαλυφθεί;

Στο Live News τις τελευταίες μέρες άρχισαν να φτάνουν μια σειρά από καταγγελίες που έδιναν άλλη τροπή στην υπόθεση. Γίνονταν αναφορές για πλαστά έγγραφα νοσοκομείου και για ένα πρόβλημα υγείας που επινοήθηκε για να κερδίσουν κάποιοι χρήματα.

To Live News επικοινώνησε με τη μητέρα για να ζητήσει απαντήσεις και να ακούσει τη δίκη της εκδοχή για όλα. Με τα στοιχεία από νωρίς το πρωί να πληθαίνουν διαρκώς και να βάζουν σε σκέψεις.

«Πρέπει να γίνει άμεσα η επέμβαση. Έπρεπε να γίνει και μία σειρά από κάποιες άλλες εξετάσεις και κάποια θεραπεία, και να έχουμε μία επικοινωνία με το νοσοκομείο, να μαζευτούν τα χρήματα κτλ. Με έχουν παραπέμψει στο νοσοκομείο στη Γερμανία. Ο κύριος Μανωλάκος, η ομάδα του. Έχουμε μαζέψει το μεγαλύτερο μέρος. Αυτό πρέπει αμέσως, πριν αλλάξει ο χρόνος, να έχουμε προχωρήσει στην χειρουργική επέμβαση».

Η μητέρα έστειλε αυτό το έγγραφο, που σύμφωνα με γιατρούς του νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία είναι πλαστό. Eξηγούν ότι το ΑΜΚΑ δεν αντιστοιχεί στο όνομα του παιδιού που αναγράφεται, ότι το πρόβλημα υγείας δεν αποτυπώνεται στο έγγραφο με τη σωστή ιατρική ορολογία και πως μια σειρά από στοιχεία υπαλλήλων και σφραγίδες είτε δεν υπάρχουν είτε πλαστογραφήθηκαν.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα