Ξεκίνησε τις περιοδείες του στην Ηλεία ο Σπύρος Σκιαδαρέσης

19.09.2023 / 16:52
ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΗΛΕΙΑ 1

Από την Δ.Ε. Πηνείας του Δήμου Ήλιδος ξεκίνησε τις περιοδείες του στην Ηλεία ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος, επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Δυτική Ελλάδα- Ενωμένοι Μπορούμε», Σπύρος Σκιαδαρέσης. Η επιλογή δεν ήταν τυχαία, καθώς στις τελευταίες εθνικές εκλογές, το ΠΑΣΟΚ στην περιοχή κατέγραψε το μεγαλύτερο ποσοστό του σε όλο το Νομό Ηλείας, ενώ με την ενθουσιώδη υποδοχή τους στον υποψήφιο Περιφερειάρχη, οι κάτοικοι επαναβεβαίωσαν τη στήριξη και την εμπιστοσύνη τους στις δημοκρατικές και προοδευτικές δυνάμεις του τόπου και για την περιφερειακή διοίκηση.

Συγκεκριμένα, ο κ. Σκιαδαρέσης συνοδευόμενος από υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους, επισκέφθηκαν τα χωριά Ρουπάκι, Αυγείο, Χάβαρι, Δάφνη, Κεραμυδιά, Εφύρα, Πρόδρομο, Βουλιαγμένη, Σιμόπουλο, ενώ σημαντικός σταθμός της περιοδείας ήταν το Πανόπουλο, όπου ο υποψήφιος Περιφερειάρχης μίλησε σε κατοίκους που είχαν συγκεντρωθεί σε κεντρικό σημείο του χωριού. Ο κ. Σκιαδαρέσης έγινε αποδέκτης των παραπόνων των κατοίκων και φορέων της περιοχής για την εγκατάλειψη που βιώνουν από την απερχόμενη περιφερειακή Αρχή με αντίκτυπο στην καθημερινότητα, στην υγεία, στην οδική ασφάλεια και την έλλειψη υποδομών και στην παραγωγή. Μεταξύ άλλων, ανέφεραν την επικινδυνότητα της Εθνικής Οδού Πατρών- Τριπόλεως (111), η οποία συνδέει την ενδοχώρα Αχαΐας- Ηλείας και εξυπηρετεί κατοίκους και παραγωγούς για τη μεταφορά αγαθών, τις ανύπαρκτες υποδομές στην άρδευση, τον εξηλεκτρισμό και μία σειρά μείζονα ζητήματα που αφορούν στον πρωτογενή τομέα, ο οποίος ενώ αναπτύσσει δύναμη προοπτικής, δεν υπάρχει σχεδιασμός για την ενίσχυση και την εξέλιξή του.

«Κάθε επίσκεψη του απερχόμενου Περιφερειάρχη στην Ηλεία αποτελεί ευκαιρία για ανέξοδες υποσχέσεις. Μετά από τέσσερα χρόνια στη διοίκηση, είναι εμφανής η απουσία έργου και η εγκατάλειψη των ορεινών και ημιορεινών περιοχών του Νομού Ηλείας, όπως η ευρύτερη περιοχή της Πηνείας. Η Περιφέρεια έχει λάμψει κι εδώ δια της απουσίας της… Η παράταξή μας δημιουργήθηκε για να ανατρέψει αυτή την κατάσταση, να συνθέσει, να σχεδιάσει και να δημιουργήσει εκείνες τις συνθήκες που θα αποτελέσουν το εφαλτήριο για την αναγέννηση της Περιφέρειάς μας», δήλωσε ο κ. Σκιαδαρέσης.

Ξεκίνησε τις περιοδείες του στην Ηλεία ο Σπύρος Σκιαδαρέσης 2

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα