Βρέθηκε ντοπαρισμένος Έλληνας διεθνής στην αποστολή της Εθνικής στην Τιφλίδα

17.04.2024 / 18:10
ka 61

Το blog dikisports αποκάλυψε πως βρέθηκε θετικός σε απαγορευμένη ουσία διεθνής Έλληνας ποδοσφαιριστής, ο οποίος μετείχε στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για τον αγώνα με τη Γεωργία στην Τιφλίδα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το πρώτο δείγμα βρέθηκε θετικό και αναμένεται η εξέταση του δεύτερου δείγματος ώστε να διαπιστωθεί πως το αποτέλεσμα είναι ακριβές.

Η πληροφορία, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, επιβεβαιώνεται από το International Testing Agency. Σημειώνεται βεβαίως πως, εφόσον επιβεβαιωθεί το θετικό δείγμα, η Εθνική Ελλάδας δεν θα έχει κάποια επίπτωση. Αντιθέτως, ο παίκτης θα τιμωρηθεί.

Αναλυτικά το δημοσίευμα: «Θετικό είναι το πρώτο δείγμα Έλληνα διεθνή ποδοσφσιριστή που μετείχε στην αποστολή της Εθνικής στην Τιφλίδα. Η πληροφορία της “Δίκης” επιβεβαιώνεται από το International Testing Agency που εδρεύει στη Λωζάνη.

Το όνομα δεν πρόκειται να ανακοινωθεί πριν την εξέταση και του δεύτερου δείγματος. Φυσικά θα δημοσιοποιηθεϊ μόνο αν και εφ’ όσον το δεύτερο δείγμα είναι θετικό. Σε κάθε περίπτωση η Εθνική Ελλάδος δεν αντιμετωπίζει οποιαδήποτε κύρωση, παρά μόνον ο παίκτης».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα