Βρετανία – εμβόλιο: Ο παππούς που λάτρεψε όλη η χώρα – «Δεν σκοπεύω να πεθάνω τώρα»

09.12.2020 / 13:13
grandfathervaccine

Ο 91χρονος συνταξιούχος, μίλησε στο CNN και κάθε ατάκα που έβγαινε από το στόμα του ήταν απολαυστική.

Κατ’ αρχήν παραδέχθηκε ότι άργησε για το ραντεβού του για το εμβόλιο γιατί δεν έβρισκε καλή θέση για να παρκάρει το αυτοκίνητό του.

Όταν τον ρώτησαν πως αποφάσισε να κάνει το εμβόλιο είπε: «Τηλεφώνησα στο νοσοκομείο και τους είπα: “αυτό που κάνετε με το εμβόλιο” και μου απάντησαν “ναι” και μετά άρχισαν να μου κάνουν κάποιες ερωτήσεις για κείνο και για το άλλο πράγμα που δεν θεωρώ πολύ ενδιαφέρον».

Και συνέχισε: «Έλεγα ναι και όχι και ναι και όχι και μου είπαν να έρθω στις 12.30. Και φυσικά δεν έβρισκα να παρκάρω και έτσι άργησα. Τέλος πάντων, ήρθα και μπήκα μέσα και με έβαλαν στην λίστα».

Και ξαναέφυγα και έφαγα και μεσημεριανό και μου “κάθισε” στο λαιμό και ξαναγύρισα και με περίμεναν έτοιμοι. Και δεν πόνεσα καθόλου. Ήταν σαν κάθε άλλο εμβολιασμό. Ήταν πολύ ενδιαφέρον. δεν πόνεσα καθόλου».

Ο 91χρονος ήταν χειμαρρώδης και συνέχισε λέγοντας: «Ελπίζω τώρα να μην κολλήσω τον παλιοϊό. Δεν θα τον κολλήσω γιατί έχω εγγονές και σκοπεύω να ζήσω αρκετά να τις δω να μεγαλώνουν. Άλλωστε έχω ζήσει τόσο πολύ γιατί να πεθάνω τώρα;»

Στην συνέχεια έδειξε την κάρτα που του έδωσαν από το νοσοκομείο η οποία έγραφε τα στοιχεία του αλλά και το επόμενο προγραμματισμένο ραντεβού του αλλά δεν του πολυάρεσε όπως είπε.

Πάντως είπε ότι ελπίζει πλέον να αποκτήσει ανοσία και να μπορέσει να αγκαλιάσει τις εγγονές του τα Χριστούγεννα.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα