Παρασκευή, 1.07.2022, 4:12 πμ

Βιώσιμη επανεκκίνηση της εστίασης, ζήτησαν οι εκπρόσωποι της πρωτοβουλίας «estiasigreece»

07.11.2020 / 14:47
estiasi-greece

Μέτρα για να είναι βιώσιμη η επανεκκίνηση της εστίασης, ζήτησαν οι εκπρόσωποι της πρωτοβουλίας «estiasigreece» σε χθεσινή τηλεδιάσκεψη με εκπροσώπους της κυβέρνησης.

«Χθες, σε συνέχεια της πρόσφατης επιστολής των 50 σωματείων εστίασης πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη, με πρωτοβουλία του γραφείου πρωθυπουργού και με συμμετοχή του υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα, του γενικού γραμματέα Δημοσιονομικής Πολιτικής Θάνου Πετραλιά, της γενικής γραμματέως Εργασίας Αννας Στρατινάκη και αντιπροσωπείας της πρωτοβουλίας #estiasigreece από όλες τις γεωγραφικές περιφέρειες της χώρας».

Αυτό σημειώνεται σε σημερινή ανακοίνωση της πρωτοβουλίας και προστίθεται ότι «υπήρξαν στοιχειοθετημένες προτάσεις για την αντιμετώπιση των άμεσων ζητημάτων ρευστότητας στα πλαίσια των μέτρων που εξαγγέλθηκαν».

Όπως γνωστοποιείται στην ανακοίνωση, την ερχόμενη εβδομάδα προγραμματίστηκε δεύτερη συνάντηση, «ώστε να γίνει διαβούλευση σε μια αναλυτική δέσμη προτάσεων με απώτερο σκοπό όλα τα καταστήματα εστίασης να έχουν βιώσιμη ευκαιρία επανεκκίνησης».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα