Βγαίνει από τις φυλακές του Αγίου Στεφάνου Πάτρας γνωστός κρατούμενος για την υπόθεση του “Noor1”

01.11.2020 / 11:18
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
γκο 1

Ένας «διάσημος» κρατούμενος των φυλακών του Αγίου Στεφάνου πρόκειται ν’ αποφυλακισθεί μέσα στους επόμενους μήνες. Πρόκειται για τον Γιώργο Μπουρδούβαλη που συμμετείχε στη μεταφορά 2,1 τόνων ηρωίνης με το πλοίο «Noor 1».

Η πρόσφατη απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Πειραιά, που «έσπασε» τα ισόβια του Ευθ. Γιαννουσάκη, Γ. Μπουρδούβαλη και τριών Τούρκων, ανοίγει την πόρτα της φυλακής για όλους.

Με την χορήγηση του ελαφρυντικού οι ανωτέρω καταδικασθέντες σε 18 χρόνια κάθειρξης μπορούν να αποφυλακισθούν έχοντας εκτίσει το 1/5 της πραγματικής ποινής και τα 3/5 με τον ευνοϊκό υπολογισμό των ημερομισθίων εργασίας κατά την κράτησή τους στην φυλακή.

Στην προκειμένη περίπτωση όλοι και ειδικότερα ο Γ. Μπουρδούβαλης που κρατείται στον Αγιο Στέφανο, έχουν εκτίσει πάνω από 6 χρόνια πραγματικής κράτησης και αποφυλακίζονται σε λίγους μήνες.

Ηδη, τις σχετικές διαδικασίες για λογαριασμό του πελάτη του έχει κινήσει ο δικηγόρος του Χάρης Σύψας, ο οποίος αισιοδοξεί ότι ο Γ. Μπουρδούβαλης θ’ αποφυλακισθεί στις αρχές του νέου χρόνου. Ας σημειωθεί, ότι ο χρόνος της αποφυλάκισης επισπεύδεται γιατί έχει και 216 μεροκάματα στους φούρνους των φυλακών του Αγίου Στεφάνου.

πηγη: Πελοπόννησος

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα