Τζένιφερ Άνιστον: Σταμάτησα να κάνω παρέα με άτομα που δεν είναι εμβολιασμένα, το θεωρώ ντροπή

04.08.2021 / 23:33
ko 52

 Iδαίτερα ευαισθητοποιημένη είναι η Τζένιφερ Άνιστον στο θέμα του κορονοϊού.

Από την αρχή της πανδημίας, η ηθοποιός έχει καταβάλλει κάθε προσπάθεια να προωθήσει τα μέτρα κατά της διασποράς του κορονοϊού, όπως είναι η χρήση μάσκας και η τήρηση των κοινωνικών αποστάσεων.

Τώρα η Τζένιφερ Άνιστον προωθεί τους εμβολιασμούς κατά του κορονοϊού. Η ηθοποιός, σε πρόσφατη συνέντευξη της σε αμερικανικό περιοδικό, ανέφερε μεταξύ άλλων πως σταμάτησε να κάνει παρέα με άτομα που δεν είναι εμβολιασμένα και πως αυτό το θεωρεί ντροπή.

«Υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι, που είναι αντι-εμβολιαστές ή απλά δεν ακούν τα γεγονότα. Είναι πραγματικά ντροπή, έπειτα από όλα αυτά, που έχουμε περάσει», είπε χαρακτηριστικά η Τζένιφερ Άνιστον.

«Μόλις έχασα ανθρώπους, που είχα κοντά μου σε καθημερινή βάση, οι οποίοι αρνήθηκαν να κάνουν το εμβόλιο και αυτό είναι πολύ άσχημο. Αλλά νιώθω ότι είναι και ηθική και επαγγελματική υποχρέωση να ενημερώνεις αν έχεις εμβολιαστεί ή όχι, εφόσον δεν κάνουμε όλοι τεστ κάθε μέρα», εξήγησε η ηθοποιός.

Η Τζένιφερ Άνιστον χαρακτήρισε λογικό το γεγονός ότι ο κάθε ένας έχει την άποψη του και το δικαίωμα της επιλογής του αλλά δεν μπορεί να δεχτεί τον φόβο όσων δεν εμβολιάζονται, καθώς συνήθως προέρχεται από την προπαγάνδα και τις θεωρίες συνομωσίας, που ακούγονται.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα