Τζεφ Μοντάνα: Ο Δημήτρης Λιγνάδης μου απήγαγε την ψυχή – Με εξουσίαζε

29.03.2021 / 10:45
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
montana-lignadis

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον Δημήτρη Λιγνάδη. Το μοντέλο Τζεφ Μοντάνα σε συνέντευξή του μίλησε για πρώτη φορά για το πως την προσέγγισε ο γνωστός σκηνοθέτης. Το μοντέλο τόνισε πως οι δυο τους δεν προχώρησαν σε σεξουαλική σχέση καθώς δεν ήθελε η ίδια.

Η Τζεφ Μοντάνα αποκάλυψε πως πριν λίγες εβδομάδες την πήρε τηλέφωνο η 19η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση Λιγνάδη και της ζήτησε να πάει στο γραφείο της για να καταθέσει ως μάρτυρας στην υπόθεση.

«Ο Λιγνάδης τότε μου απήγαγε την ψυχή. Κι εκείνη τη στιγμή δεν ήμουν σε θέση να αντιληφθώ τί μου συνέβαινε, ούτε να το δηλώσω πουθενά. Αργότερα έμαθα κι ότι είχε σχέση και με άλλα παιδιά: βρήκα κι άλλους που μου εκμυστηρεύθηκαν ανάλογες ιστορίες. Σήμερα θεωρώ αυτό τον άνθρωπο συλλέκτη ψυχών. Κι ένα άτομο με εντελώς διαφορετικές αξίες από τις δικές μου. Εγώ έκανα λάθος και παίρνω την ευθύνη που μου αναλογεί», αναφέρει στην συνέντευξη της.

Η ίδια μάλιστα τονίζει πως ο Λιγνάδης την έκανε να νιώθει λες και την εξουσίαζε: «Πρακτικά με έκανε να πιστεύω πως ό,τι είμαι κάτι φρικτό, δύσμορφο, αφύσικο, κάτι που εγώ πρέπει να κρύβω, αλλά εκείνος μπορεί να λεηλατεί. Αυτό μου έδειξε με τη συμπεριφορά του, με το βάρος που με φόρτωνε και με την ικανοποίηση που αντλούσε απ΄αυτό. Με εξουσίαζε».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα