Τραγικός επίλογος για τον 47χρονο – Ανέλαβε την υπόθεση η Γιάννα Παναγοπούλου

01.12.2020 / 22:38
γκο 1

Θρήνος στην Κατερίνη καθώς ο 47χρονος Κωνσταντίνος Κουνατίδης, που ήταν αγνοούμενος από τις 15 Νοεμβρίου βρέθηκε νεκρός σε κοντινή απόσταση από το σημείο που είχε εξαφανιστεί.

Για τον 47χρονο Κωνσταντίνο Κουνατίδη εξέδωσε ανακοίνωση το “Χαμόγελο του Παιδιού” το οποίο είχε ενημερωθεί για την εξαφάνισή του στην Κατερίνη στις 16 Νοεμβρίου και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του “Χαμόγελου του Παιδιού”: “Η αναζήτηση του 47χρονου Κωνσταντίνου Κουνατίδη δυστυχώς είχε τραγική κατάληξη, καθώς βρέθηκε σήμερα νεκρός στην περιοχή της Κατερίνης, σε κοντινή απόσταση από το σημείο από το οποίο είχε εξαφανιστεί. Τα αίτια του θανάτου του διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές. Ο Κωνσταντίνος Κουνατίδης είχε εξαφανιστεί στις 15.11.2020, από την περιοχή της Κατερίνης.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Κωνσταντίνου Κουνατίδη στις 16.11.2020, μεσημεριανές ώρες, και προχώρησε στην δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου, κατόπιν συγκατάθεσης των γονιών και της συζύγου του, καθώς συνέτρεχαν λόγοι οι οποίοι έθεταν τη ζωή του σε κίνδυνο.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κωνσταντίνου Κουνατίδη, οι οποίοι έχασαν άδικα έναν δικό τους άνθρωπο. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται δίπλα τους για οτιδήποτε χρειαστούν”.

Την υπόθεση αυτή ανέλαβε η δικηγόρος Γιάννα Παναγοπούλου η οποίο τόνισε πως “αναλάβαμε την εκπροσώπηση της οικογένειας του άτυχου 47χρονου πατέρα ενός ανήλικου τέκνου απο την Πιερία που είχε εξαφανιστεί από την 15η Νοεμβρίου, αγνοούταν και δυστυχώς σήμερα 1η Δεκεμβρίου ανερεύθη νεκρός στην Κατερίνη.

Λάβαμε την εντολή για λογαριασμό της οικογένειάς του να κάνουμε όλες τις απαραίτητες νομικές ενέργειες προκειμένου να διακριβωθούν οι συνθήκες και τα αίτια του θανάτου του”.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα