Τούνη για Αλεξάνδρου: «Πήγε στην Αθήνα κι εγώ έμεινα στη Θεσσαλονίκη να γεννήσω»

03.01.2023 / 18:50
TouniAlex1

Από μέρα σε μέρα αναμένεται να γεννήσει η Ιωάννα Τούνη, η οποία έχει μπει στην τελική ευθεία και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

 Οι γιατροί που την παρακολουθούν της έχουν δώσει περιθώριο ως το πρώτο 15πενθήμερο του Ιανουάριου, ενώ όπως έχει αποκαλύψει η γέννα θα γίνει στην Θεσσαλονίκη, κάτι που είχε επιλέξει η ίδια.

Τις τελευταίες ημέρες λοιπόν, το ζευγάρι βρισκόταν στην Θεσσαλονίκη, ωστόσο ένα μικρό πρόβλημα έκανε τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να ταξιδέψει εκτάκτως στην Αθήνα, με αποτέλεσμα η Ιωάννα Τούνη να μείνει μόνη της.

Όλο αυτό το διάστημα η ίδια μοιράζεται μέσω instagram αρκετά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της ως εγκυμονούσα αλλά και τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει όλο αυτό το διάστημα.

Το μεσημέρι της Τρίτης 3/1 λοιπόν, η Ιωάννα Τούνη ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους με ένα βίντεο πως ο αγαπημένος της αναγκάστηκε να φύγει, καθώς το σκυλάκι τους αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα και θα έπρεπε να δει γιατρό στην Αθήνα.

«Το σκυλάκι μας ξεκίνησε αγωγή με χάπια, δεν ξέρουμε τι ακριβώς έχει για αυτό το λόγο κιόλας χρειάστηκε να κατέβει για να κάνει μαγνητική γιατί στην Θεσσαλονίκη δεν έχουμε. Ελπίζω να μην σπάσουν τα νερά μου και να μην γεννήσω μόνη μου. Ελπίζω να προλάβει να έρθει ο Δημήτρης ή αύριο ή μεθαύριο», εξήγησε η Ιωάννα Τούνη.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα