Παραμένουν οι Ρομά στην Πατρών – Πύργου, χωρισμένοι σε δύο μπλόκα (νεότερα) – Δείτε βίντεο

27.10.2021 / 19:42
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ka 15

Τελευταία ενημέρωση: Παραμένουν οι συγκεντρωθέντες Ρομά στην Πατρών Πύργου στο ύψος των Σαγείκων. Σύμφωνα με τις πληροφιορίες που υπάρχουν έχουν χωριστεί σε δύο μπλόκα, με απόσταση 300 μέτρων μεταξύ τους. Το πρώτο μπλόκο έχει 150 άτομα, ενώ το δεύτερο γύρω στα 80.

Οι Ρομά διαμαρτύρονται για τον θάνατο του 18χρονου στο Πέραμα ενώ το βράδυ της Τετάρτης αναμένεται η απόφαση για τους εφτά αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ που πυροβόλησαν.

Πρώτη Ενημέρωση: Συναγερμός στην αστυνομία  το απόγευμα της Τετάρτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο ύψος των Μποντέικων και στο ύψος των Σαγείκων έχουν συγκεντρωθεί άτομα Ρομά που καίνε λάστιχα και έχουν αποκλείσει τον δρόμο. Οι Ρομά διαμαρτύρονται με αυτόν τον τρόπο για τον θάνατο του 18χρονου στο Πέραμα από σφαίρες αστυνομικών.

Τα άτομα αυτά είναι κοντά στα 40 με 50 στον αριθμό. Η αστυνομία έχει σπεύσει στο σημείο, χωρίς όμως να επέμβει, αλλά με εντολές να παρακολουθεί διακριτικά. Η κυκλοφορία έχει διακοπεί στο ύψος της διασταύρωσης του Λάππα και στο ύψος της Ράχης. Σύμφωνα με την αστυνομία στο τμήμα που υπάρχει διακοπεί κυκλοφορίας υπάρχουν οχήματα εγκλωβισμένα.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα