Παρασκευή, 28.01.2022, 1:39 πμ

Τον αναζητούσε η Ελβετία και συνελήφθη στην Κακαβιά

15.11.2020 / 21:47
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
thes_tsigganoi

Να περάσει στο ελληνικό έδαφος προερχόμενος από την Αλβανία επιχείρησε ένας αλλοδαπός που εμφανίστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης της Κακαβιάς, αλλά διαπιστώθηκε ότι ήταν διεθνώς αναζητούμενος έμπορος ναρκωτικών.
Συγκεκριμένα, σε βάρος του εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης των αρχών της Ελβετίας για διακίνηση ναρκωτικών και ψυχοτρόπων ουσιών, με το οποίο είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 20 ετών. Έτσι, συνελήφθη από τους αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κακαβιάς και παραδόθηκε στην Ασφάλεια Ιωαννίνων που τον οδήγησε στον εισαγγελέα Εφετών Ηπείρου και ξεκίνησε η διαδικασία για την έκδοσή του.

Συλλήψεις φυγόποινων σε Ιωάννινα και Χαλκίδα:

Στα Ιωάννινα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας φυγόποινος Έλληνας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πρέβεζας για κλοπή, με την οποία είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης δυο ετών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.
Εξάλλου, στην Χαλκίδα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης μία Ελληνίδα που υποβλήθηκε σε έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιά για πλαστογραφία, με ποινή φυλάκισης 12 μηνών. Η φυγόποινη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα