Το ΚΚΕ Αχαΐας για την υπόγεια χάραξη του τρένου στην Πάτρα

30.06.2022 / 10:54
ka 2

Σχόλιο της Τ.Ε. Αχαΐας του ΚΚΕ για τις προσπάθειες ακύρωσης του σχεδίου υπογειοποίηση του τρένου στο τμήμα από το Ρίο ως τον Άγιο Διονύσιο. Συγκεκριμένα:

«Για ακόμη μια φορά γίνεται προσπάθεια να μπει φρένο στο αίτημα που κερδήθηκε με τους αγώνες του πατραϊκού λαού για την υπογειοποίηση του τρένου, αυτή τη φορά δια στόματος Κομισιόν που θεωρεί κοστοβόρα την υπογειοποίηση, προφασιζόμενη ακόμα και την Αρχαιολογική Υπηρεσία. Σε κάθε περίπτωση εκσκαφές θα γίνουν για το έργο οπότε ας μην εμπαίζουν τους πατρινούς.

 Όσο για τα κόστη, όταν αυτά αφορούν έργα αναβάθμισης της ποιότητας ζωής και την αναψυχή των λαϊκών οικογενειών δεν είναι επιλέξιμα και δεν χρηματοδοτούνται από την ΕΕ , αφού δεν προσφέρουν τα προσδοκώμενα κέρδη για τους επιχειρηματικούς ομίλους, έτσι χαρακτηρίζονται ως οικονομικά ασύμφορα και χρονοβόρα.

Καλούμε τον Πατραϊκό λαό να μην κάνει πίσω από το αίτημα του για το τμήμα από το Ρίο έως τον Άγιο Διονύσιο, από τον δικό του αγώνα και τις κινητοποιήσεις του προχώρησε το σχέδιο της υπογειοποίησης.

 Όλοι στη συγκέντρωση στις 6 Ιούλη – Μπροστά οι ανάγκες του λαού!».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα