Το κάψιμο του Ιούδα κόντεψε να στοιχίσει τη ζωή σε ένα κοριτσάκι

17.04.2023 / 9:02
ka 11

Kάτοικοι του χωριού Μάσαρη στη Ρόδο έχουν ανάψει μεγάλη φωτιά στην κεντρική πλατεία στο πλαίσιο του εθίμου για το κάψιμο του Ιούδα. Ο κόσμος έχει συγκεντρωθεί και παρακολουθεί. Λίγα δευτερόλεπτα όμως μετά θα επικρατήσει πανικός.

Μια μεγάλη έκρηξη σημειώνεται και οι φλόγες ζώνουν τους ανυποψίαστους πολίτες. Από τη φωτιά, ένα μικρό κοριτσάκι μόλις επτά ετών τραυματίζεται στα χέρια και στο πρόσωπο, ενώ οι γονείς του προσπαθούν να σβήσουν τη φωτιά πριν εκείνη επεκταθεί σε ολόκληρο το σώμα της.

«Ευτυχώς καλά είμαστε. Κάηκε το πρόσωπο και τα χέρια της αλλά ευτυχώς έχει τη ζωή της. Είναι καλά, πονάει λίγο. Γιατί είναι όλο το πρόσωπό της και τα δύο χέρια της. Έχουμε μέλλον μπροστά μας. Πρέπει να πάμε στην Αθήνα σε γιατρούς μετά το Πάσχα να δούμε πως πάει», λέει η μητέρα της 7χρονης.

Σύμφωνα με τους γονείς του τραυματισμένου κοριτσιού που φέρει εγκαύματα δευτέρου βαθμού στο πρόσωπο και τα χέρια, ένα άλλο μικρό παιδί πέταξε στη φωτιά ένα γκαζάκι με αποτέλεσμα να σημειωθεί η έκρηξη που προκάλεσε τους σοβαρούς τραυματισμούς της 7χρονης.

«Ένα παιδάκι πιο μεγάλο έχει πετάξει γκάζι στη φωτιά και ήρθε πάνω μας. Ήμασταν πίσω αλλά έφυγε με πίεση το γκαζάκι από τη φωτιά πάνω μας και η κόρη μου ήταν μπροστά. Είναι το πρώτο άτομο που πηρέ πάνω του φωτιά. Χαμός, έβγαλα το μπουφάν και έτρεχα».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα