Το gender reveal party με φορτηγά που έκανε χαμό στα Μποζαΐτικα της Πάτρας (φωτό και βίντεο)

08.04.2024 / 13:08
ka 65-ink

Είναι κορίτσι!

Έχετε ακούσει για τα gender reveal party που γίνονται από φίλους και συγγενείς ζευγαριών που ετοιμάζονται να γίνουν γονείς;  Στο εξωτερικό κάνουν θραύση και φυσικά έχουν ξεκινήσει να γίνονται και στην χώρα μας.

Πρόκειται για τα πάρτι έκπληξη που διοργανώνονται σε ζευγάρια που δεν έχουν μάθει ακόμα το φύλο του παιδιού, καθώς ο γυναικολόγος – μαιευτήρας τους το κρατάει μυστικό (με δική τους επιθυμία φυσικά) και το εκμυστηρεύεται μόνο στα αγαπημένα πρόσωπα του ζευγαριού.

Και αυτά φροντίζουν έναν αποκαλυπτικό και πρωτότυπο τρόπο να ενημερώνουν τους μέλλοντες γονείς που έχουν φυσικά την δική τους αγωνία. Ένα τέτοιο πάρτι έγινε στα Μποζαίτικα και προκάλεσε χαμό στην όμορφη συνοικία της Πάτρας.

Ο λόγος; Εμφανίστηκαν φορτηγά – νταλίκες που έκλεισαν τον δρόμο κάνοντας δήθεν κόντρες. Το χρώμα που καπνού που θα έβγαινε από τα φορτηγά θα αποκάλυπτε και το φύλο του παιδιού.

Όλα αυτά γιατί ο μπαμπάς του παιδιού είναι ο πατρινός ιδιοκτήτης φορτηγών Γιάννης Σάης που με τη σύντροφο του Παναγιώτα περιμένουν να φέρουν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, καρπό του έρωτα τους.

Οι συνάδελφοι του μπαμπά, οι  φίλοι του ζευγαριού  και η οικογένεια αποφάσισαν να τους κάνουν αυτή την έκπληξη, ενημερώνοντας τον για την πιο ευχάριστη είδηση της ζωής τους. Και τελικά τι έδειξε το χρώμα;  Ροζ! Είναι κορίτσι. Από εμάς να τους ζήσει.

Δείτε καρέ – καρέ όλο αυτό το σκηνικό που έστησαν οι ιδιοκτήτες – οδηγοί φορτηγών για τον συνάδελφο τους.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα