«Το Φυτό»: Το “βουβό” φιλμ που γεννήθηκε στην Πάτρα -ΒΙΝΤΕΟ

14.12.2020 / 9:40
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
3613399

Μια ταινία μικρού μήκους με Πατρινή σφραγίδα και δημιουργούς της νέα παιδιά που αγαπούν τον κινηματογράφο και την τέχνη, κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο και στα social media.

H ταινία ονομάζεται «Το φυτό», είναι περίπου 11 λεπτά και έχει γυριστεί στην Πάτρα, ενώ περνάει το δικό της μήνυμα που έχει να κάνει με την αγάπη, αλλά και την καλοσύνη.

«Το Φυτό»: Το "βουβό" φιλμ που γεννήθηκε στην Πάτρα και έχει πολλά να μας πει (βίντεο)

Όλα ξεκινούν από μία απλή καθημερινή πράξη. Ένας άνδρας πετάει τα σκουπίδια. Μια καθημερινή πράξη που κάνουμε όλοι. Δίπλα στον κάδο βλέπει παρατημένο ένα φυτό. Διαλέγει να ακολουθήσει το μονοπάτι της καλοσύνης. Το παίρνει σπίτι του να το φροντίσει. Το φυτό πως θα ανταποδώσει το καλό;

Σύμφωνα με το μήνυμα της ταινίας στη ζωή  μπορούμε να φερθούμε με καλοσύνη, με αδιαφορία, με κακία. Όμως τί γίνεται όταν μπροστά ακόμα και σε κάτι πολύ μικρό, επιλέγουμε να βγάλουμε τα πιο αγνά και ζεστά μας αισθήματα; 

Μια απλή ιστορία ανταπόδοσης και ευγνωμοσύνης στην οποία πρωταγωνιστούν ο ηθοποιός Σπύρος Ρηγόπουλος και η Κατερίνα Σοφοτάσιου που έχει αναλάβει την χορογραφία και τις κινήσεις του όλου φιλμ, αλλά και ο Γιώργος Θεολόγος που είναι ο σεναριογράφος και έχει την σκηνοθετική επιμέλεια της ταινίας. 

Στην κάμερα και στο μοντάζ βρίσκουμε τον πάντα δραστήριο Karan Prasher, ενώ υπεύθυνη της παραγωγής είναι η Φωτεινή Χαραλαμποπούλου. Το φιλμ είναι παραγωγή της Kp Edition Films.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα