Παρασκευή, 7.05.2021, 4:30 πμ

Το εκδοτικό γεγονός! Από σήμερα επανακυκλοφορεί ο «Νεολόγος» των Πατρών

27.11.2020 / 8:00
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
127759220_3526560827458753_2588693716726131031_n

Η ιστορική προοδευτική εφημερίδα, ο «Νεολόγος» των Πατρών, η επί δεκαετίες κορυφαία εφημερίδα της ελληνικής επαρχίας, επανακυκλοφορεί από σήμερα Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020 και κάθε Παρασκευή.

Με γνώμονα τη βαριά παρακαταθήκη και απόλυτο σεβασμό στην ιστορική παράδοση αυτού του κορυφαίου περιφερειακού εντύπου, ο εκδότης Γιώργος Καραγεωργόπουλος, προχώρησε στην επανέκδοση του «Νεολόγου των Πατρών» με την υπογραφή διακεκριμένων δημοσιογράφων και στόχο την ψύχραιμη, αντικειμενική, διεισδυτική και ανεξάρτητη ενημέρωση και αρθρογραφία, που ιδίως στην κρίσιμη εποχή που διανύουμε είναι περισσότερο απαραίτητη από ποτέ.

Πρόκειται για το εκδοτικό γεγονός της δεκαετίας για την πόλη της Πάτρας και της Περιφέρειας, συνδέοντας ειδησεογραφικά την Πάτρα με την Αθήνα.

Τα πολιτικά γεγονότα της κεντρικής πολιτικής σκηνής σχολιάζουν για τον «Νεολόγο» οι δημοσιογράφοι Τάκης Χατζής, Δήμος Βερύκιος, Νίκος Παναγιωτόπουλος, Κώστας Σαρικάς, Μιχάλης Τεζάρης και Χριστίνα Κοραή.

Τα γεγονότα και την αρθρογραφία στην Πάτρα και τη Δυτική Ελλάδα καλύπτουν και σχολιάζουν οι δημοσιογράφοι Γιώτα Κοντογεωργοπούλου, Φάνης Βγενόπουλος, Διονύσης Ζακυνθινός, Αλέξανδρος Κογκόλης, Γιώργος Κοντογιάννης, Κωνσταντίνα Ανδριοπούλου, Βίκυ Μαυρομμάτη, Θανάσης Κούστας, Αλέξης Διγενής και Μιχάλης Παπαγεωργίου.

Ο «Νεολόγος των Πατρών» από αυτή την Παρασκευή και κάθε Παρασκευή στα περίπτερα και στα σημεία πώλησης του Τύπου.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα