Το… click δεν έχει κάνει “κλικ” στην αγορά της Πάτρας

14.12.2020 / 22:00
κο 24

Με προβληματισμό, δισταγμό και μία σχετική παγωμάρα λειτούργησε η αγορά της Πάτρας, σύμφωνα με τα μέτρα που έχει θέσει η κυβέρνηση για την προστασία από τον κορωνοϊό.

Η κίνηση ήταν περιορισμένη, το ενδιαφέρον του καταναλωτικού κοινού ελάχιστον και γενικότερα η μέρα είχε έναν αναγνωριστικό χαρακτήρα από όλες τις πλευρές για τη μέθοδο του click away.

Το γεγονός είναι ότι οι έμποροι αν και απαισιόδοξοι, χωρίς να πιστεύουν στο όλο μέτρο, προσπάθησαν να λειτουργήσουν με αυτό, μη έχοντας άλλη επιλογή.

Η πλειοψηφία των καταστημάτων που δεν έχει e- shop θα προσπαθήσει να λειτουργήσει μέσω του facebook, των sms και των τηλεφωνικών παραγγελιών.

Ήδη στα social media έχουν ανέβει αναρτήσεις από επιχειρήσεις που αναφέρουν τον τρόπο που θα λειτουργήσουν και ενημερώνουν τους χρήστες για παραγγελίες.

Οι επόμενες μέρες θα κρίνουν πολλά. Ωστόσο, σίγουρα τα πρώτα μηνύματα δεν είναι θετικά, ο κόσμος δεν έχει συνηθίσει τις μεθόδους αυτούς, ενώ και οι έμποροι γνωρίζουν καλά ότι δύσκολα θα μπορέσουν να καλύψουν με αυτόν τον τρόπο, έστω και ένα μέρος των υποχρεώσεων που τρέχουν.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα