Το χειροφίλημα του Φράγκου Φραγκούλη στη Σακελλαροπούλου

03.02.2023 / 21:14
fragkos-fragoylis_2.jpg

Στη γη της γενέτειράς του, στο ορεινό χωριό Γρανίτη, στο Νευροκόπι της Δράμας, αναπαύεται από το μεσημέρι ο κυβερνήτης του μοιραίου Phantom F-4 Ευστάθιος Τσιτλακίδης, που έχασε τη ζωή του μαζί με τον υποσμηναγό Μάριο-Μιχαήλ Τουρούτσικα, κατά τη συντριβή του αεροσκάφους τους ανοιχτά της Ανδραβίδας.

Στην κηδεία παρέστη πλήθος ανθρώπων από τον πολιτικό κόσμο της χώρας, αλλά και από τη στρατιωτική ηγεσία. Ανάμεσά τους και ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΣ και πρώην υπηρεσιακός υπ. Αμυνας, στρατηγός εν αποστρατεία, Φράγκος Φραγκούλης.

O φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε σε αρκετά στιγμιότυπα. Ένα από αυτά δίπλα στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, και την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, την οποία φίλησε στο χέρι ως ένδειξη σεβασμού.

Η απρόσμενη κίνηση του Φρ. Φραγκούλη προκάλεσε αίσθηση, τόσο στην ίδια την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, όσο και στους παρισταμένους. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης διατηρεί την ψυχραιμία του, ο Κυριάκος Βελόπουλος παρακολουθεί με ένα πλάγιο βλέμμα το χειροφίλημα, ενώ ο Μιχάλης Κατρίνης στρέφει έκπληκτος το κεφάλι παρακολουθώντας τη σκηνή.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα