Το Αίγιο γιόρτασε την ανάπλαση της πλατείας Αγίας Λαύρας

06.07.2023 / 15:41
ΣΥΝΑΥΛΙΑ 2

Μουσική, χορός και χαμόγελα ήταν οι πρωταγωνιστές στο πιο ξέφρενο πάρτι της πόλης! Χιλιάδες Αιγιαλείς-και όχι μόνο-κατέκλυσαν την ολοκαίνουρια πλατεία του Αιγίου σε μια βραδιά-γιορτή για την Αιγιάλεια. Η εκρηκτική Ζοζεφίν έδωσε τον καλύτερό της εαυτό επί σκηνής ερμηνεύοντας τις επιτυχίες της ενώ ο Ιβάν Γκρέκο ξεσήκωσε τους νέους. 

Το Αίγιο γιόρτασε την ανάπλαση της πλατείας Αγίας Λαύρας 3

Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριος Φαρμάκης οι οποίοι έδωσαν το ψηφιακό σύνθημα για να ξεκινήσει η γιορτή: «Σήμερα η Αιγιάλεια γιορτάζει. Παραδίδεται για χρήση στους πολίτες, στους επισκέπτες, ένα σημαντικό έργο, σημείο αναφοράς για τη πόλη του Αιγίου, για την Αιγιάλεια.

Το Αίγιο γιόρτασε την ανάπλαση της πλατείας Αγίας Λαύρας 4

Η κεντρική πλατεία της πόλης. Ένα έργο για το οποίο μας έβαλαν πολλά εμπόδια. Παρόλα αυτά η δημοτική μας αρχή κατάφερε να τα ξεπεράσει, με τη συνδρομή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας! Δικαιολογημένα νιώθουμε χαρά και περηφάνια. Ας το απολαύσουμε όλοι! Ας το χαρούμε όλοι!» είπε ο δήμαρχος κ. Καλογεροπουλος ενώ ο Περιφερειάρχης κ. Φαρμάκης δήλωσε ότι η Περιφέρεια ήταν παρούσα κάνοντας το έργο της, όπως πάντα το κάνει και παραδίδει την πλατεία σε όλους τους νέους και όλους τους Αιγιαλείς.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα