Την πρωταθλήτρια ομάδα Παίδων Μπάσκετ του «Προμηθέα» υποδέχτηκε σήμερα ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης.

09.09.2021 / 16:22
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
DSC_1047

Παρών ήταν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού, Τάκης Πετρόπουλος.

Ο Δήμαρχος καλωσόρισε τους αθλητές, τους προπονητές και τον εκπρόσωπο της Διοίκησης της ομάδας και τους συνεχάρη με θερμά λόγια λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Συγχαρητήρια και για το ότι είσαστε πρώτοι στην Ελλάδα αλλά και γιατί αποτελείτε ισχυρό παράδειγμα για όλα τα παιδιά μας να βάζουν στόχους στη ζωή τους και να τους πετυχαίνουν. Να είναι δημιουργικά και να αναπτύξουν ισχυρές αντιστάσεις στις παγίδες των εξαρτήσεων».

Από την πλευρά του ο προπονητής της ομάδας Ανδρέας Μελιγδής ευχαρίστησε το Δήμαρχο και είπε ότι είναι τιμή για όλη την ομάδα η συνάντηση μαζί του γιατί όλοι γνωρίζουν στην Πάτρα το μεγάλο ενδιαφέρον του Δημάρχου και της Δημοτικής Αρχής για τον αθλητισμό και την αγωνιστικότητά του.

Το λόγο πήρε επίσης ο αρχηγός της ομάδας Σπύρος Χρυσανθόπουλος ο οποίος, αφού ευχαρίστησε το Δήμαρχο, είπε ότι η ομάδα θα συνεχίσει την προσπάθειά της και για άλλες επιτυχίες στο μέλλον.

Ο εκπρόσωπος της Διοίκησης, Παντελής Αθανασίου, αφού χάρισε αναμνηστική φανέλα στον Δήμαρχο, εστίασε στο ήθος των αθλητών και στο γεγονός ότι δεν είναι μόνο καλοί αθλητές αλλά και καλοί μαθητές.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα