Την έκανε τουλούμι στο ξύλο και της είπε: “Πώς είσαι έτσι; Τράβα πλύσου…”

15.04.2024 / 19:56
ka 57

Η κακοποιητική συμπεριφορά που βίωσε μια γυναίκα όταν ήταν 20 χρονών.

Η Σοφία ήταν 20 χρονών όταν η ίδια είχε μια κακοποιητική σχέση. Οκτώ χρόνια μετά αποκάλυψε στην κάμερα του Star ότι παρόλο που ζήτησε βοήθεια από την Αστυνομία εκείνη δεν ανταποκρίθηκε.

«Απειλούσε ότι θα με κάψει, θεώρησα ότι είχε πιεί λίγο παραπάνω και λέω εντάξει δεν καταλαβαίνει μάλλον τι λέει», είπε χαρακτηριστικά, ενώ ανέφερε ένα απίστευτο περιστατικό με την Αστυνομία να της… γυρνάει την πλάτη: «Στα γενέθλια μιας φίλης μου, ήμασταν στο Πανόραμα και κατεβαίναμε τον δρόμο για να πάμε σε ένα κέντρο να διασκεδάσουμε και του είχαμε πει φυσικά να έρθει και ο ίδιος.

Αυτός μας ακολούθησε, μας βρήκε στον δρόμο και εκεί στις στροφές του Πανοράματος που είναι και λίγο επικίνδυνα, άρχισε να μας χτυπάει από πίσω με το αυτοκίνητο. Η φίλη μου είχε φρικάρει, έπαιρνε τηλέφωνο τη μαμά της και έκλαιγε, εγώ ευτυχώς σκέφτηκα πολύ γρήγορα, είχα αποθηκευμένο το τηλέφωνο της Αστυνομίας της περιοχής μου και πήρα επί τόπου», είπε χαρακτηριστικά η Σοφία για το τρομακτικό αυτό περιστατικό που βίωσε.

Στη συνέχεια η ίδια συνεννοήθηκε με την Αστυνομία να περάσει έξω από το Α.Τ., να κορνάρει και εκείνοι να βγουν έξω. Όταν τα κορίτσια έφτασαν και κόρναρα, οι αστυνομικοί… ήταν άφαντοι. Εμφανίστηκαν μετά από λίγη ώρα, προσπάθησαν να τον βρουν όμως ο ίδιος είχε φύγει από το σημείο αρκετή ώρα πριν.

«Ούτε τον πρόλαβαν, ούτε τον βρήκαν, ούτε τίποτα. Δεν το πήραν στα σοβαρά», τόνισε η 28χρονη. Ακόμα πιο εφιαλτικές ήταν οι στιγμές που έζησε όταν αποφάσισε να χωρίσουν. Είπε χαρακτηριστικά: «Μου κλείνει το στόμα, με ρίχνει κάτω, με αρπάζει από τα μαλλιά και από το μπουφάν και με σέρνει σαν το σακί με τις πατάτες μέσα στο σπίτι. Ξανάρχισε να με χτυπάει.

Παρατήρησα μέσα στο μπάνιο αν έχει φωταγωγώ για να πηδήξω και να σωθώ, μην με σκοτώσει. Βλέπει πως το σπίτι ήταν μέσα στο χαμό, με κοιτάει και μου λέει ”Εδώ που φτάσαμε δεν γίνεται, πρέπει να σε σκοτώσω”» και αφού η ίδια τον ηρέμησε της είπε «Τράβα στο μπάνιο και πλύσου, πως είσαι έτσι;». Καταλήγοντας ανέφερε πως όταν είχε πάψει να επικοινωνεί μαζί του, εκείνος της έκαψε το αυτοκίνητο.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα