Τι προβλέπουν τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 24 Μαρτίου

24.03.2023 / 7:36
585048cd-855a-47ce-a3da-ef2acf1b1e24

Κριός: Οι υπερβολές πολλές φορές μπορεί να φέρουν γκρίνια, ιδιαίτερα αν στο περιβάλλον σας έχετε άτομα που δεν τα πάνε καλά με τον παρορμητισμό σας. Δεν θα καταφέρετε να αποφύγετε γκρίνιες και εντάσεις. Διατηρήστε ψύχραιμη στάση.

Ταύρος: Τα πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος σάς προβληματίζουν ως προς τις προθέσεις τους. Υπάρχουν, όμως, και οι φίλοι, που στηρίζουν τις προσπάθειές σας. Κάποιοι από αυτούς μπορεί να δώσουν και τις σωστές συμβουλές.

Δίδυμοι: Η δραστηριότητά σας για λίγο αποδυναμώνεται, αλλά, παρ’ όλα αυτά, εσείς θα καταφέρετε να φέρετε εις πέρας τα περισσότερα από τα σχέδιά σας. Ένα πρόσωπο κύρους ή εμπειρότερο από εσάς συντάσσεται μαζί σας.

Καρκίνος: Θα πρέπει να επιληφθείτε των επαγγελματικών σας θεμάτων με ιδιαίτερη σύνεση και προσοχή, αν δεν θέλετε να βιώσετε αποτυχίες στα σχέδιά σας και οικονομικές απώλειες.

Λέων: Δεν είναι καλή ημέρα για να πάρετε σοβαρές αποφάσεις, ίσως γιατί η κρίση σας βασίζεται σε υποκειμενικές αντιλήψεις και όχι σε πραγματικά γεγονότα. Ασυμφωνίες στη δουλειά και στα προσωπικά, αλλά και ρήξεις με πρόσωπα της οικογένειάς σας.

Παρθένος: Οικονομικής φύσεως τα θέματα που θα απασχολήσουν τη σκέψη σας σήμερα. Κάνετε τα πλάνα σας και σχεδιάζετε την περαιτέρω οικονομική σας πολιτική. Δεν θα ήταν άσχημα να κάνετε και τον προϋπολογισμό του έτους, έτσι ώστε να ξέρετε ανά πάσα στιγμή πού βαδίζετε.

Ζυγός: Θα συναντήσετε πολλά εμπόδια στο δρόμο σας σήμερα, κυρίως σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο. Θα είστε όμως σε θέση να τα παρακάμψετε, ακόμα κι αν χρειαστεί να ζητήσετε τη βοήθεια εμπειρότερων από εσάς ανθρώπων.

Σκορπιός: Υπάρχουν κάποιες υποχρεώσεις που φαίνεται ότι ξεχνάτε συστηματικά και που έχουν να κάνουν κυρίως με υποσχέσεις που δίνετε και δεν τηρείτε. Τα γεγονότα της ημέρας όμως δεν θα σας αφήσουν να ξεχαστείτε.

Τοξότης: Έρχεστε αρκετά κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα για να πάρετε χαρά και ικανοποίηση από τη συναναστροφή σας. Επίσης θα διευθετήσετε θέματα που εκκρεμούσαν για καιρό.

Αιγόκερως: Ζητήματα περιουσιακά, κληρονομικά, και θέματα της οικογένειας θα είναι το κυρίως θέμα σας για σήμερα. Χρειάζεται όμως να μπείτε στη διαδικασία να χειριστείτε τις εμπλεκόμενες πλευρές με σύνεση και εγκράτεια, γιατί θα χρειαστεί να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας αρκετές φορές.

Υδροχόος: Συναισθηματικά ζητήματα στην επιφάνεια προς συζήτηση. Ομως, η κατανόηση και η καλή επικοινωνία με το ταίρι σας δεν είναι στα καλύτερά τους. Υπάρχει κίνδυνος παρεξηγήσεων, παρερμηνειών και καταστάσεων που οδηγούν σε ρήξεις, ίσως και χωρισμούς.

Ιχθύες: Ξοδεύετε με βάση τα ένστικτα της στιγμής και όχι σύμφωνα με τις πραγματικές σας οικονομικές δυνατότητες. Προσοχή, γιατί πολύ σύντομα θα αναγκαστείτε να ζητήσετε δανεικά. Μπορεί οι φίλοι να είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν, αλλά μην το παρακάνετε.

ζώδια για σήμερα Δευτέρα 27 Μαρτίου

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα