Τι προβλέπουν τα  ζώδια σήμερα Δευτέρα 06 Φεβρουαρίου

06.02.2023 / 7:27
zodia-astrologia

ΚΡΙΟΣ:Ειδήσεις που προκαλούν αναστάτωση αλλά όχι προβλήματα. Στα επαγγελματικά, έξυπνες συνεργασίες με ευνοϊκά αποτελέσματα για λήψη ιδανικών αποφάσεων. Απομονώνεστε για να ηρεμήσετε την κατάσταση με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι προκαλείτε καταστάσεις με σπασμωδικές κινήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Βγάζετε αντίδραση στο κάθε τι άνευ λόγου και αιτίας. Στα επαγγελματικά, δύσκολη μέρα με μικρές αποτυχίες που σας αγχώνουν και σας πιέζουν. Προκαλείτε ψευδαισθήσεις και ουτοπίες προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι δημιουργείτε νέα φλερτ.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Με προσωπικές πρωτοβουλίες διευρύνετε νέες και υπάρχουσες διαπροσωπικές σχέσεις. Στα επαγγελματικά, τρομακτικές διαφωνίες προκαλούν εντάσεις και ρήξη. Αδιαφορείτε για τις διαφορές με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι δημιουργείτε απερίσκεπτα και με δόλο ακατάλληλες ερωτικές καταστάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σκέψεις που προκαλούν ενδοιασμούς για τις αποφάσεις. Στα επαγγελματικά, προσπαθείτε απεγνωσμένα για συνεργασίες και συμμαχίες. Ανταποδοτικές κινήσεις που δημιουργούν ερωτικό κλίμα με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι νιώθετε την αίσθηση της αδικίας και αδιαφορείτε για τις εξελίξεις.

ΛΕΩΝ: Καλές συνθήκες για αναπροσαρμογή σχεδίων και υλοποίηση στόχων. Στα επαγγελματικά, κακή διαχείριση και επιπόλαια αλλοπρόσαλλη επικοινωνία με σημαντικές αλλαγές. Συμφωνείτε για σημαντικές αλλαγές με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, παραμένουν άλυτα και μυστήρια πολλά ανοιχτά θέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ηρεμία και ρουτίνα στην καθημερινότητα. Στα επαγγελματικά, προσοχή σε κινήσεις που προέρχονται από τη ζήλια. Αντιλαμβάνεστε επιθετική και απότομη συμπεριφορά από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, υπερισχύει το ένστικτο της επιθυμίας και της επιβίωσης.

ΖΥΓΌΣ: Απρόσμενες ευχάριστες εξελίξεις αλλάζουν την ψυχολογία σας. Στα επαγγελματικά, αντιμετωπίζετε αποτελεσματικά τις καταστάσεις με πρωτοβουλία και δυναμισμό. Φοβίες και ανασφάλειες για τα συναισθήματα από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι υπερβάλλετε και βγάζετε αντίδραση από εγωισμό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κινδυνολογείτε άσκοπα, πιέζετε καταστάσεις αδίκως και προσμετράτε με λεπτομέρειες τις ευθύνες τρίτων. Στα επαγγελματικά, εποικοδομητικές διαφωνίες προκαλούν ευχάριστες αναστατώσεις. Σκαμπανεβάσματα που προκαλούν αναθεώρηση σχεδίων με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι παρερμηνεύετε καταστάσεις και παρεξηγείτε προθέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σοβαρές σκέψεις για σημαντικές συλλογικές αποφάσεις. Στα επαγγελματικά, απερισκεψία και χαλαρή αντίδραση δημιουργούν λάθος εικόνα. Πρωτοβουλίες για να ξεκαθαρίσετε τα προβλήματα με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, πιεστικές καταστάσεις σάς επηρεάζουν σημαντικά σε αποφάσεις του παρελθόντος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αγχος για οικονομικά θέματα και διευθετήσεις. Στα επαγγελματικά, όσο κρατάτε τις καταστάσεις στα χέρια σας, έχετε ασφάλεια. Διακυμάνσεις που προκαλούν περίεργες σκέψεις για το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι προκαλείτε και σας προκαλούν με ερωτικές διαθέσεις στον επαγγελματικό σας χώρο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προοδευτικές εξελίξεις με θετικά αποτελέσματα. Στα επαγγελματικά, με ευρηματικότητα εντυπωσιάζετε και προκαλείτε τα βλέμματα. Τάσεις σταθερότητας και χωρίς παρεξηγήσεις με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ενδεχόμενη νέα γνωριμία αλλάζει τη σκέψη σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Σκοπός πλέον η φροντίδα και ο καλλωπισμός σας, που κάνετε προτεραιότητα. Στα επαγγελματικά, απρόσμενη συνάντηση προσφέρει σημαντική βοήθεια. Παίρνετε αποφάσεις με όποιο κόστος για το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, επικρατεί ενθουσιασμός από απρόσμενη ερωτική προσέγγιση.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα